0
Αυτή την δύσκολη ώρα που ολόκληρη η οικουμένη έχει να αντιμετωπίσει τα χιλιάδες θύματα, αλλά και τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού, διαφορά κέντρα εξουσίας βρήκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν την Πίστη των Ελλήνων. 
Ενώ, λοιπόν, επιτρέπεται να πας τον σκύλο σου βόλτα ή να αγοράσεις διάφορα προϊόντα, σου απαγορεύεται η <<τροφή>> της ψυχής σου. Αυτές τις δύσκολες ώρες όπου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στον οδοστρωτήρα της πανδημίας, για τους ανθρώπους το μόνο καταφύγιο, η μόνη ελπίδα είναι ο Χριστός και τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας. 

Η κυβέρνηση προχωράει σε μια πρωτοφανή στην Ιστορία απαγόρευση των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα των Ελλήνων, ως συνέχεια στις ήδη απαγορεύσεις των Χαιρετισμών και των Κυριακάτικων Θείων Λειτουργιών. 

Απαγορεύεται εγκληματικά στον Ορθόδοξο Πιστό να εξομολογηθεί, να κοινωνήσει, να συμμετάσχει στη Θεία Λειτουργία. Χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν απ' τη ζωή ανεξομολόγητοι και ακοινώνητοι. 

Ο εγκλεισμός που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση μαζί με τις οικονομικές δυσκολίες έχει φέρει πολλούς συνανθρώπους μας σε δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις, οι οποίοι θα έβρισκαν μεγάλη δύναμη και παρηγοριά στην Εκκλησία αυτές τις Άγιες μέρες της Σαρακοστής. 

Προφανώς όμως, η κυβέρνηση κι οι διάφοροι παγκόσμιοι οργανισμοί δεν δίνουν καμία σημασία για τις ψυχές των ανθρώπων, αλλά και ούτε για το πώς θα βιοποριστούν στις επερχόμενες οικονομικές κρίσεις τις οποίες οι ίδιοι προκαλούν. 

Αυτή την στιγμή, αντί να γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες τεστ στον ελληνικό λαό για να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού, η κυβέρνηση της ΝΔ μοιράζει δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ σε κόμματα, ΜΜΕ για να τρομοκρατούν τον κόσμο και σε εργολάβους οδικών δικτύων. 

Να γνωρίζουν όμως οι κύριοι της κυβέρνησης, ότι την μάσκα την βάλαμε για να προστατευτούμε και όχι για να μας φιμώσουν το στόμα. Την ίδια ώρα που οι Έλληνες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, χιλιάδες λαθρομετανάστες μεταφέρονται στην ενδοχώρα και 28 νέα χοτ σποτ ετοιμάζονται σε ολόκληρη την επικράτεια. 

Τηρούμε τα μέτρα για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας, την κοινωνία μας και όχι για πειραματισμούς κοινωνικής υπακοής. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απαγορέψει τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τις στοιχειώδεις προσωπικές μας ελευθερίες!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top