0
Αυτοκτόνησε 32χρονη μητέρα με την 5χρονη κόρη της από ταράτσα τρίτου ορόφου στην οδό Κολοκοτρώνη στην Πεύκη. 

Η απίστευτη τραγωδία έγινε στις 11.40 στην οδό Κολοκοτρώνη 67 στην Πεύκη. Μάνα και κόρη είναι νεκρές.

Η μητέρα για άγνωστο λόγο πέταξε την κόρη της από την ταράτσα και μετά πήδηξε και η ίδια.

Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για μια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα μεγάλωνε μόνη το κοριτσάκι της, καθώς είχε χωρίσει από τον πατέρα του και φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων το παιδί ήταν αυτιστικό.

Ο πατέρας και πρώην σύζυγος των δύο θυμάτων της τραγωδίας έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρυσε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;». 


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης. 

Ο τρόπος που επέλεξε να σκοτώσει το παιδί της και να δώσει τέλος και στη δική της ζωή ξαναφέρνει στη μνήμη την ανείπωτη τραγωδία του περασμένου Μαρτίου στο Νέο Κόσμο, όταν μια 44χρονη μητέρα είχε βουτήξει στο κενό με το παιδί της στην αγκαλιά.

Η ταράτσα της πολυκατοικίας



Συγκλονίζει ο παππούς της 5χρονης 


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού που βρέθηκαν νεκρές στην Πεύκη το πρωί της Πέμπτης, περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

Δείτε τις δηλώσεις:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top