0
Για το χαστούκι που έδωσε στο 11χρονο παιδί από το Μενίδι μίλησε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο οποίος έκανε λόγο για ανήθικη συμπεριφορά του.


«H συμπεριφορά του ανήλικου αγοριού, ήταν άκρως ανήθικη. Σε όλη την διάρκεια του περιστατικού έβριζε χυδαία, τόσο εμένα, όσο και την οικογένειά μου και κυρίως έβριζε την Ελληνική Αστυνομία. Με έφτυσε κατά πρόσωπο».

Με αυτά τα λόγια ο αστυνομικός, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, δίνει τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που τον δείχνει να χαστουκίζει ένα 11χρονο παιδί στο Μενίδι. Η οικογένεια του ανήλικου ακούγοντας τα όσα υποστηρίζει, ξεσπά.

«To παιδί απ’ ότι μου μετέφερε το διάλογο, το φώναξε και το ρώτησε που μένει. Του είπε πως μένει στην περιοχή», δηλώνει ο θείος του 12χρονου  στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αγίου Φανουρίου. Το παιδί έφυγε από το μαγαζί των γονιών του και πήγαινε προς τη γιαγιά του και στον δρόμο του, εμφανίστηκαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Το ότι ο δράστης αυτής της πράξης αντί να ζητά συγγνώμη ζητά τα ρέστα, δείχνει το βαθμό και του θράσους αλλά και της επικινδυνότητας αυτού του προσώπου που είναι αστυνομικός» αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είναι συνήγορος της οικογένειας του ανήλικου.

Ο αστυνομικός μαζί με  τους συναδέλφους του εμφανίστηκε στο σημείο καθώς είχαν δεχθεί κλήση για παραβίαση αυτοκίνητου. Παραδέχεται τι έκανε.

«Έχω αποδεχθεί την πράξη μου της σωματικής βλάβης, η οποία ήταν αποτέλεσμα ψυχολογικού φόρτου από την εργασία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το ανήλικο αγόρι και από την οικογένειά του για το άτυχο συμβάν, παρότι δέχομαι συνεχείς απειλές κατά της οικογένειας και του προσώπου μου» λέει χαρακτηριστικά.

«Έχει μείνει μια ψυχολογική και μια ηθική βλάβη, το παιδί δεν βγαίνει στο δρόμο μπροστά ακούει μηχανές, ακούει σειρήνες και αυτό τρέχει τρομαγμένο» δηλώνει ο θείος του αγοριού.

O αστυνομικός, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, ζητά συγνώμη από όλους τους συναδέλφους του.

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη από τους συναδέλφους μου και τις οικογένειές τους, οι οποίοι ήταν μαζί μου εκείνη τη μέρα και υπέστησαν όλες τις δυσμενείς συνέπειες, χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη ή συμμετοχική δράση. Ζητάω συγγνώμη από την ελληνική κοινωνία καθώς, με την πράξη μου αυτή, κλονίστηκε η εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Αστυνομία»

Δείτε μετά το 27:00:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top