0
Είκοσι μέρες Φυλακή έδωσε ο Διοικητής της Δ Μοίρας Καταδρομών στους στρατιώτες καταδρομείς που αναφώνησαν σήμερα στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου το Μακεδονία Ξακουστή.
Με αυτή τη τιμωρία ο διοικητής εξευτέλισε το στρατιωτικό σώμα και τα κομαντα διότι για τον Ελληνα καταδρομέα η Πατρίδα είναι πάνω από ολα και αποστολή τους ειναι η υπεράσπιση της Πατρίδας και να μην υποταχθούν σε Ανθελληνικές διαταγές και σε Πολιτικές εντολές προδοτών της Χώρας…Οσο για το Διοικητή τι να πούμε για εναν ΑΝΑΞΙΟ που ακολουθεί τις εντολές προδοτών. Ο Καταδρομέας έχει αποστολή να τιμά τον πατριωτισμό του !!!

Ο ΑΝΑΞΙΟΣ Διοικητής  της Δ΄ Μοίρας Καταδρομών (Δ΄ΜΚ/Δ) που εδρεύει στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης ζήτησε απο τους παρελάσαντες να δηλώσουν εγγράφως οτι δεν θα αναφωνήσουν συνθήματα η πατριωτικά εμβατήρια δείχνοντας εκ των προτέρων οτι δεν έχει ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ….

Στη συνέχεια και όταν αναφώνησαν τιμώρησε οκτώ στρατιώτες κομαντος με 20ημερη Φυλακή ενω ενας απο αυτούς έδωσε την παραίτηση του .Πρόκειται για τον Δεκανέα Νικόλαο Γεωργαντά ο οποίος προχώρησε στη παρακάτω δήλωση:

Νικος Γεωργαντάς:Σήμερα 28η Οκτωβρίου 2019, εγώ ο Δεκανέας Νικόλαος Γεωργαντάς, που υπηρετώ στις Ειδικές Δυνάμεις στην Δ Μοίρα Καταδρομών στην παρέλαση που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, αναφώνησα δυνατά το Μακεδονία Ξακουστή , υπακούοντας στην ελληνική μου συνείδηση που δεν ανέχτηκε όχι μόνον την παράδοση του ονόματος Μακεδονία αλλά και τον εξαναγκασμό μου ως στρατιώτη να υπογράψω οτι δεν θα φωνάξω ούτε εγω ούτε και οι υπόλοιποι στρατιώτες κάποιο σύνθημα στην διάρκεια της παρελάσεως. Οφείλω να πω δε, οτι έπραξα αυτοβούλως και όχι με εντολή κάποιου προσώπου η οργάνωσης. Κατατάχθηκα στον ελληνικό στρατό για να τιμώ και να προστατεύω την Ελλάδα. Κατατάχθηκα στον στρατό για τιμήσω ακόμη την μνήμη του νεκρού πια πατέρα μου που την υπηρέτησε κι αυτός ως αλεξιπτωτιστής.Μεγάλωσα με τις σκληρές αναμνήσεις του παππού μου που πολέμησε στον Β Παγκόσμιο πόλεμο.
Τιμώ και σέβομαι τους ανωτέρους μου και τον στρατό, όμως περισσότερο και πάνω απο όλα τιμώ και σέβομαι την πατρίδα μου και αυτούς που έπεσαν στις μάχες για να μπορούμε σήμερα να είμαστε ελεύθεροι.

Μπράβο στον άξιο Ελληνα Καταδρομέα ο οποίος προστάτευσε την τιμή της πατρίδας του.Οσο για το διοικητή του ποια Ελλάδα θα υπερασπίσει και ποια Μακεδονία όταν γίνεται υποχείριο Προδοτών της πολιτικής Βρωμιάς και ξεπουλήματος αυτής της Χώρας????

Ζήτησε και ΕΔΕ ο Διοικητής κ.Παναγιώτης Τσαρούχας για να ομολογήσουν ποιοι το αναφώνησαν και να τους τιμωρήσει!!!!! Mαλλον θα τους έδινε παράσημο αν τραγουδούσαν το ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!!!!


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top