0
Το έγγραφο του ΥΦΕΘΑ περί “Σώματος Υπαξιωματικών” έχει προκαλέσει τεράστια αναταραχή στις Ένοπλες Δυνάμεις. 


Οι μέρες περνούν ,αλλά οι αντιδράσεις δεν σταματούν και είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και οι απόστρατοι ζητούν να γίνει ότι πρέπει ώστε να επανέλθει “η ηρεμία στο στράτευμα”.

Η ΑΝΕΑΕΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων ( Α.Ν.Ε.Α.Ε.Δ) στέκεται αλληλέγγυα στους Συλλόγους Αποφοίτων ΑΣΣΥ Ε.Δ και καλεί τον κ. ΥΦΕΘΑ να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια / νομοθετική πρωτοβουλία για σύσταση Σώματος Υπαξιωματικών και να αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία για να αποκατασταθεί η ηρεμία στις τάξεις των στελεχών των Ε.Δ
Τα θέματα που άπτονται των Ε.Δ και ιδιαίτερα τώρα, σε μια περίοδο που η Τουρκία ανεβάζει τον δείκτη προκλητικότητας και αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και με τις παρούσες γεωπολιτικές συνθήκες στην Αν. Μεσόγειο, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση με βιασύνη και τη λογική κοντόφθαλμων κομματικών σχεδιασμών, εμμονών, ιδεοληψιών, ματαιοδοξίας με σκοπό κομματικά ωφέλει αλλά πρωτίστως ως Εθνικά και γι’ αυτό απαιτείται σοβαρή μελέτη και επιβάλλεται Εθνική συνεννόηση, συναίνεση και συμμετοχή.

Για την Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ).

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top