0
Σκάνδαλο μεγατόνων με πασίγνωστη ηθοποιό η οποία πιάστηκε με βαλίτσες γεμάτες ναρκωτικά, κάνοντας σεξ στην τουαλέτα με νεαρούς!


Ο λόγος για την Μπρουκ Μιούλερ, την τρίτη σύζυγο του Τσάρλι Σιν με τον οποίο έχει δύο παιδιά!


Δημοσίευμα στην PageSix της New York Post αποκαλύπτει ότι η 41χρονη κουβαλούσε μαζί της βαλίτσες γεμάτες με ναρκωτικά και κατέληξε να κλείνεται σε τουαλέτα με νεαρούς.


Ειδικότερα, πηγές της αμερικανικής εφημερίδας υποστηρίζουν ότι την Κυριακή το βράδυ, η Μιούλερ κουβαλούσε μαζί της βαλίτσες, ενώ ήταν σε κατάσταση σύγχυσης έξω από φαρμακείο στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, στα Χάμπτονς των ΗΠΑ.

Όταν είδε έναν παντελώς άγνωστο, 20χρονο, τον ικέτεψε να την πάει στο σπίτι της. Εκείνος τη λυπήθηκε και την πήγε στο διαμέρισμά του, που ενοικιάζει μαζί με άλλους νεαρούς, μέχρι να συνέλθει από τη σύγχυση της.

Βαλίτσες γεμάτες σακούλες με κοκαΐνη

Όμως, με το που μπήκε στο διαμέρισμα, η Μιούλερ, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνοιξε τις βαλίτσες της, οι οποίες ήταν γεμάτες με σακούλες που περιείχαν ναρκωτικά.

«Ήταν τόσο πολλά τα ναρκωτικά, που έμοιαζε με σκηνή από το “Scarface”», σχολιάζει αυτόπτης μάρτυρας, προσθέτοντας ότι επρόκειτο για λευκή σκόνη.

Η ίδια λευκή σκόνη υπήρχε και στη μύτη της Μιούλερ, η οποία μπαινοβγαίνει σε κλινικές απεξάρτησης εδώ και χρόνια, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάρτησή της από κοκαΐνη. Οι παρευρισκόμενοι ήταν σίγουροι ότι οι σακούλες περιείχαν κοκαΐνη.

Η 41χρονη πρότεινε στους νεαρούς να σνιφάρουν κοκαΐνη, για να «κάνουν πάρτι» και κάποια στιγμή, όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, η Μιούλερ εξαφανίστηκε στην τουαλέτα με έναν νεαρό. Όταν βγήκε, επέλεξε έναν άλλον και κλείστηκαν ξανά στην τουαλέτα, με τους υπόλοιπους να είναι πεπεισμένοι πως έκαναν σεξ.

Άτομο από τον κύκλο της ηθοποιού σχολίασε στην εφημερίδα ότι «τα προβλήματα της Μιούλερ με τα ναρκωτικά είναι γνωστά», ενώ, αν και δεν διέψευσε τους ισχυρισμούς του αυτόπτη μάρτυρα, ανέφερε ότι η 41χρονη «δεν θυμάται τι συνέβη».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top