0
Ένα βήμα πριν βάλει λουκέτο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος επί της λεωφόρου Μεσογείων 131 βρίσκεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.



Αιτία είναι η δραστική μείωση των εσόδων του κόμματος.

Η εκλογική αποτυχία του κόμματος να μπει στη Βουλή, οι δικαστικές εξελίξεις που έχει το ερχόμενο διάστημα, αλλά και οι προαναγγελθείσες αποχωρήσεις Λαγού, Ηλιόπουλου, οδήγησαν στην πτώση των δωρεών και συνδρομών που αποτελούσαν την κύρια πηγή εσόδων για την Χρυσή Αυγή.

Να σημειωθεί ότι η ΧΑ δεν λάμβανε κρατική χρηματοδότηση, επειδή στελέχη της διώκονται για εγκληματικές ενέργειες και τρομοκρατικές πράξεις.

Έτσι, η δραματική μείωση των εσόδων του κόμματος σύμφωνα με το «Εθνος», οδηγεί στην αδυναμία συντήρησης του αρχηγείου της Μεσογείων αφού το ενοίκιο είναι αρκετά υψηλό. Ήδη αναζητούνται άλλα κτίρια, σαφώς μικρότερα και φθηνότερα, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν το κόμμα στην περιοχή των Αθηνών. Παράλληλα αναμένεται σίγουρα να κλείσει και μια σειρά τοπικών οργανώσεων ανά την Ελλάδα που παραμένουν ακόμη ενεργές.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top