0
Ο 27χρονος Χανιώτης Γ.Π. παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton. 


Ο Γ.Π, γιος ιερέα, έμενε στην Κίσσαμο ενώ εργαζόταν στο Μάλεμε. Προέρχονταν από τις καλύτερες και ιδιαίτερα ευκατάστατες οικογένειες της περιοχής του Μάλεμε.



Ο νεαρός Κρητικός, πατέρας δύο παιδιών, ανέφερε χαρακτηριστικά στην απολογία του πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, «πάνω κάτω», στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ – παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την «εξουδετερώσει».

Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του!




Πληροφορίες από την αστυνομία θέλουν τον δράστη γνωστό ηδονοβλεψία της περιοχής, ενώ και ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ερεθίστηκε στην θέα της 60χρονης Αμερικανίδας. Το «προφίλ» του, ωστόσο, δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το πάθος του αυτό, αλλά και από την... αγάπη του για την φύση -και ειδικότερα για τα σπήλαια του νησιού-, καθώς φαίνεται ότι τα γνώριζε πάρα πολύ καλά. 

Αγρότης από μικρός, ο Γ.Π. είχε περπατήσει και εξερευνήσει όλη την περιοχή γύρω από το χωριό του, γνωρίζοντας σπιθαμή προς σπιθαμή ακόμα και τα πλέον δύσβατα σημεία.


Τις γνώσεις του αυτές, μάλιστα, για την μορφολογία του εδάφους της Κρήτης, δεν τις... κρατούσε για τον εαυτό του, αλλά, ως γνήσιος φυσιοδίφης, τις... μοιραζόταν με ένα ευρύτερο κοινό, μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο YouTube!

Το πιο σοκαριστικό, μάλιστα, είναι ότι ο 27χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου είχε εξερευνήσει το σπήλαιο, στο οποίο έκρυψε την σορό της άτυχης Suzanne, το γνώριζε καλά και το είχε επιδείξει μάλιστα και στο YouTube!

Σε κατάσταση σοκ, μετά την είδηση ότι ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα, είναι η γυναίκα και η οικογένεια του 27χρονου, ο οποίος έχει και δύο ανήλικα παιδάκια: ένα αγοράκι, ηλικίας δύο ετών και ένα κοριτσάκι, ηλικίας μόλις ενός έτους.

Πριν από τρία χρόνια παντρεύτηκε την «εκλεκτή» της καρδιάς του. Εργαζόταν ως αγρότης στο χωριό του, ενώ κατά καιρούς δήλωνε και... εφευρέτης, αφού «έπιαναν τα χέρια του» στα μαστορέματα... Παράλληλα, ποτέ δεν είχε δώσει αφορμή, παρ' όλο που συναναστρεφόταν συχνά με γυναίκες μέσα στο σπίτι του.

«Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα, μιας και ποτέ δεν είχαμε αντιληφθεί πως το παιδί ήταν άρρωστο. Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, με τα αστεία του δεν σου άφηνε περιθώριο να σκεφτείς κάτι άλλο. Τραβούσε κάθε τόσο κάποια βίντεο και μας τα έδειχνε από διάφορα πράγματα. Τις ανιψιές μου που μένουν από πάνω και η γυναίκα μου, δεν τις ενόχλησε ποτέ. Ξέρεις τι είναι να μην σε ξέρει η αστυνομία και να σε μάθει μέσα σε μια μέρα, μου κουβάλησε όλη την ασφάλεια εδώ... Τόσο καιρό δεν έδειχνε το οτιδήποτε, ήταν φυσιολογικός. Δεν κρυβόταν, πηγαινοερχόταν στο χωριό. Εγώ ξέρω οτι δεν έχει κάποιο βοηθό, αλλά στο χωριό του στο Μάλεμε δεν ξέρω αν έχει εργάτη. Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη, όλο κλαίει και το μόνο που της είπε, είναι ότι "ναι, το έκαναν"» δήλωσε σε ιστοσελίδα ο πεθερός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί και αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να βοήθησε τον 27χρονο δράστη στην μεταφορά του άψυχου σώματος της Suzanne...







loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top