0
Βίντεο - σοκ από το Ναύπλιο με ομάδες Ρομά να αλληλοσφάζονται έξω από το εργατικό κέντρο κατά τη διάρκεια του διαμοιρασμού τροφίμων!

Σε ανύποπτο χρόνο, τα δυο «στρατόπεδα» Ρομά άρχισαν να λογομαχούν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το κλίμα «εξερράγη»! Οπως φαίνεται στις τρομακτικές εικόνες που κατέγραψαν οι Αργολικές Ειδήσεις, σύντομα βγήκαν τα μαχαίρια, τα καδρόνια και σιδερόβεργες και ακολούθησε αιματηρή συμπλοκή!

Μπροστά στους συγκλονισμένους περαστικούς, Ρομά άρχισαν να σπάνε αυτοκίνητα, να μαχαιρώνουν και να ανταλλάσσουν γροθιές και κάθε λογής χτυπήματα.


Την ίδια στιγμή, με λυγμούς τα γυναικόπαιδα των Ρομά προσπαθούσαν να σταματήσουν τη συμπλοκή και να προστατευθούν!

Λίγο προτού φθάσει η αστυνομία στο σημείο, η μια ομάδα Ρομά αποχώρησε με -σπασμένα- αυτοκίνητα, στα οποία «φόρτωσαν» τους τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα αργότερα ακούστηκαν πυροβολισμοί έξω από κατάστημα που διατηρεί Ρομά στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί επίσημες πληροφορίες για προσαγωγές ή συλλήψεις Ρομά που ενεπλάκησαν.

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού υποστήριξε πως είχε ζητηθεί προστασία από την αστυνομία, καθώς εκφράζονταν φόβοι για επεισόδια. Παρά ταύτα, όπως τόνισε, οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο σημείο μόνο μετά τη συμπλοκή.

Στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους νοσηλεύονται τέσσερα άτομα τα οποία ενδέχεται να συλληφθούν.

Δείτε τα απίστευτα πλάνα από τις Αργολικές Ειδήσεις:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top