0
Φοβερός ο Νίκος Μάνεσης για την «Συμφωνία των Πρεσπών»Μάνεσης «Εγώ δεν θα τα λέω ποτέ Βόρεια Μακεδονία. Σκόπια τα έλεγα, Σκόπια θα τα λέω».


Γιατί ένας δημοσιογράφος εύκολα υιοθετεί το Βόρεια Μακεδονία και κάποιος άλλος δεν το κάνει. Στην πιάτσα κυκλοφορεί η άποψη ότι ο Ευαγγελάτος... κάνει τα πάντα για να επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση.
Μετα την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ τώρα και αυτός ακολουθεί τα χνάρια του Γιάννη Αλαφούζου.
Μετα την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ τώρα και αυτός ακολουθεί τα χνάρια του Γιάννη Αλαφούζου.
Δουλειά του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας πρέπει να είναι τώρα να κάνουν ζουμ σε όλους αυτούς που επικύρωσαν την συμφωνία των Πρεσπών. Είχαν κάποιο όφελος; Μήπως τα έχουν πάρει; Αν αποδειχτεί αυτό ανατρέπονται τα πάντα.

O Ευαγγελάτος και ο ΣΚΑΙ πηγαίνουν κόντρα στην πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Πορεύονται όπως έκανε και το MEGA CHANNEL, την περίοδο των πρώτων μνημονίων.
Έπαιξαν περίεργα παιχνίδια ο τηλεθεατής του γύρισε την πλάτη με αποτέλεσμα σήμερα το Μεγάλο κανάλι να έχει πάρει θέση στα τηλενεκροταφεια της χώρας, διπλά από το alter και το tempo.

Και να σοβαρευτούμε τώρα γιατί μιλάμε για την πατρίδα μας. Για την Τατιάνα στην δημοσιογραφική πιάτσα λένε πάρα πολλά αρνητικά. Δεν τα υιοθετούμε να την αποκαλούμε και εμείς με τα κοσμητικά επίθετα που την χαρακτηρίζουν νυν και πρώην συνεργάτες της. Εσύ κ. Ευαγγελάτο γιατί το κάνεις αυτά να αποκαλείς τα Σκόπια, Βόρεια Μακεδονία.
Γιατί;

Για να δεις τα μούτρα σου και πάλι στα δελτία;

Αξίζει;

Φοβερός ο Νίκος Μάνεσης για την «Συμφωνία των Πρεσπών»
«Εγώ δεν θα τα λέω ποτέ Βόρεια Μακεδονία. Σκόπια τα έλεγα, Σκόπια θα τα λέω» είπε ζωντανά από την εκπομπή του στον ALPHA.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top