0
Τα όσα έζησε χθες το βράδυ περιγράφει ο 45χρονος ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, επειδή όπως υποστηρίζει, φορούσε μπλούζα με έμβλημα της Μακεδονίας.




Όπως καταγγέλλει στην τηλεόραση του Alpha, περπατούσε μαζί με το γιο και τη γυναίκα του στα Εξάρχεια όταν μια ομάδα νεαρών τον πλησίασε και άρχισαν να τον βρίζουν, αρχικά για την μπλούζα που φορούσε με διακριτικά σήματα της Μακεδονίας.

Αμέσως μετά άρχισαν να τον τραβούν για να σκίσουν την μπλούζα του και συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν με κλωτσιές και σιδηρολοστούς, καθώς αντέδρασε στην επίθεση.

Αποτέλεσμα, να υποστεί κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, αλλά και να χάσει ένα κομμάτι από το αυτί του!

Η σύζυγός του και ο γιος του, που είναι φοιτητής, άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, αφού η ομάδα των νεαρών εξαφανίστηκε μόνο όταν άφησε στο δρόμο ξυλοκοπημένο τον άνδρα.

Λίγη ώρα αργότερα τραυματισμένος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για τις πρώτες βοήθειες, ενώ θα δώσει κατάθεση στις αρχές μήπως και μπορέσει να περιγράψει τους δράστες ή να θυμηθεί περισσότερες λεπτομέρειες από την επίθεση.

Τα θύματα του ξυλοδαρμού είναι από τη Θεσσαλονίκη και είχαν κατέβει στην Αθήνα, καθώς ο ένας τους γιος σπουδάζει στην πρωτεύουσα.

Ο 45χρονος δηλώνει αποφασισμένος να υποβάλει μηνύσεις κατά αγνώστων αλλά και κατά παντός υπευθύνου επειδή – όπως υποστηρίζει – η Πολιτεία τον άφησε αβοήθητο στο κέντρο της Αθήνας.

Παρακολουθείστε όσα καταγγέλλει στην κάμερα του Alpha:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top