0
Μια σειρά από σημαντικές αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο των πλατφορμών της εταιρείας, όπως το Instagram και το Whatsapp, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. 



Τα νέα σχέδια και τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών, είναι μια άμεση απάντηση στην ευρεία κριτική για το πώς η εταιρεία προστατεύει τα δεδομένα του κάθε χρήστη.   

Ο Ζούκερμπεργκ δήλωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να θέσει το ιδιωτικό απόρρητο τη μεγάλη προτεραιότητά της και αναγνώρισε ότι πρέπει να γίνουν πολλά για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη.   


Οι αλλαγές θα περιλαμβάνουν τα εξής:   

Τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσω του Messenger θα είναι κρυπτογραφημένα από προεπιλογή, με αποτέλεσμα το Facebook να μην βλέπει το περιεχόμενο και η πλατφόρμα να είναι πλήρως ενσωματωμένη στο WhatsApp.   

Θα υπάρξουν περισσότεροι εφήμεροι τρόποι για να μοιραστείτε περιεχόμενο σε μηνύματα - πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει μόνιμη καταγραφή τους.

To Facebook φέρνει επίσης μια νέα δυνατότητα στο Messenger που θα επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να δουν μαζί ένα video. 


Το νέο Instagram  - Τα likes θα μπορούν να μένουν κρυφά   

Το Instagram δοκιμάζει μία μεγάλη αλλαγή ώστε η εφαρμογή να μειώσει την ανασφάλεια που προκαλεί στους χρήστες της. Ο αριθμός των likes, όπως και τα άτομα τα οποία έκαναν like... θα φαίνονται μόνο στο χρήστη που έχει ανεβάσει τη φωτογραφία και όχι στους υπόλοιπους ακόλουθούς του!

Το σκεπτικό πίσω από αυτήν την απόφαση είναι «οι followers να επικεντρώνονται περισσότερο σε αυτό που μοιράζεσαι».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top