0
Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου προκαλεί η είδηση ότι ο Ισπανός γκολκίπερ Ικερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια προπόνησης της Πόρτο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Πόρτο.


Την είδηση μεταδίδουν τόσο ισπανικά όσο και πορτογαλικά ΜΜΕ.

Ο 37χρονος Ισπανός τερματοφύλακας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία ενώ εκτελούσε κάποιες ασκήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου παραμένει κλινήρης.

Η ιατρική γνωμάτευση κάνει λόγο για έμφραγμα του μυοκαρδίου, ενώ υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του προβλήματος.

Οπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ υποβλήθηκε και σε καρδιακό καθετηριασμό, ενώ κατά άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποβλήθηκε και σε επέμβαση.

Λόγω του περιστατικού, ο Ίκερ Κασίγιας δεν θα ξαναπαίξει φέτος, στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε της Primeira Liga, ενώ οι εξονυχιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται θα δείξουν αν θα μπορέσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Ο Κασίγιας πριν από ένα μήνα περίπου είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Πόρτο για ακόμη δύο χρόνια, ωστόσο μετά από αυτή την εξέλιξη το πιο πιθανό είναι να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Ο Κασίγιας έχτισε το όνομα του στη Ρεάλ Μαδρίτης κι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αγωνίζεται στην Πόρτο από το 2015, έχοντας κατακτήσει με τους Πορτογάλους ένα πρωτάθλημα (2017-18), και δύο σούπερ καπ Πορτογαλίας (2018, 2019).

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top