0
«Η Συμφωνία των Πρεσπών, η Έντεχνη Συνωμοσία του 21ου Αιώνα, η οποία συντάχθηκε και υπογράφηκε υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, και του «Προσωπικού Απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών», Μάθιου Νίμιτς, δεν κατατέθηκε στα Ηνωμένα Έθνη από τον ίδιο τον Μάθιου Νίμιτς όπως και θα έπρεπε.



Ο Μάθιου Νίμιτς, ο «Προσωπικός Απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών», αμέσως μετά την επικύρωση από την Βουλή των Ελλήνων, της παράνομα κατασκευασμένης και της αντισυνταγματικά επικυρωμένης Συμφωνίας των Πρεσπών, εξαφανίστηκε! Κάνοντας μόνο δύο αόριστες δημόσιες δηλώσεις, μέσω του Γραφείου Τύπου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Η εξαφάνιση, και η «νίπτω τας χείρας μου» συμπεριφορά του Μάθιου Νίμιτς, υποχρέωσε τους συνωμότες και αρχιτέκτονες της Συμφωνίας των Πρεσπών, τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της «Δημοκρατίας των Σκοπίων», να μεθοδεύσουν τον τρόπο απαλλαγής τους από την ευθύνη να καταθέσουν στα Ηνωμένα Έθνη με τις υπογραφές τους μια διεθνή συμφωνία. Tην Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία είναι επαγγελματικά σκηνοθετημένη, παράνομα κατασκευασμένη, αντισυνταγματικά επικυρωμένη και ανυπόστατη.

Ποιος λοιπόν κατέθεσε επίσημα την Συμφωνία των Πρεσπών στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, αντί του Μάθιου Νίμιτς; Την Συμφωνία των Πρεσπών, κατέθεσαν επίσημα στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, σε κοινό επίσημο επιστολόχαρτο: H εκπρόσωπος της «Μόνιμης Αποστολής της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη», Πρέσβης Μαρία Θεοφίλη, και η «προσωρινά» Επιτετραμμένη της ανύπαρκτης και ειδικά κατασκευασμένης «Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στα Ηνωμένα Έθνη», Σάνια Ζογράφσκα-Κρστέσκα.




Στην ίδια επιστολή, με ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2019, η εκπρόσωπος της «Μόνιμης Αποστολής της Δημοκρατίας της Ελλάδας», Πρέσβης Μαρία Θεοφίλη, και η «προσωρινά» Επιτετραμμένη της ανύπαρκτης «Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στα Ηνωμένα Έθνη», Σάνια Ζογράφσκα-Κρστέσκα, κήρυξαν την επίσημη «έναρξη ισχύος» της «Τελικής Συμφωνίας», και την λήξη της «Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995». Ζήτησαν, επίσης, από τον Γενικό Γραμματέα, να σταλεί η Συμφωνία των Πρεσπών στο Συμβούλιο Ασφαλείας και στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ως η επίσημη αίτηση για να αναγνωριστεί το κράτος που σήμερα υπάρχει χωρίς όνομα, η «Δημοκρατία των Σκοπίων», με την ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Στις 14 Φεβρουαρίου 2019, δύο ημέρες αργότερα, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες απέστειλε στο Συμβούλιο Ασφαλείας και στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών όπου και παραμένει εν πλήρη σιωπή και αδράνεια.





Η «Επιτροπή Ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών», της οποίας είμαι ο Πρόεδρος, που απαρτίζεται από μέλη της Ελληνο-αμερικανικής Κοινότητας, με έδρα την Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει ενημερώσει τα 5 Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Ρωσία, την Κίνα, την Αγγλία και την Γαλλία, για την παράνομη σύνταξη και την αντισυνταγματική επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Γεγονός, που το επιβεβαιώνουν όχι μόνο η αποχή του Μάθιου Νίμιτς από κάθε ενέργεια στα Ηνωμένα Έθνη, αλλά και μια σειρά επίσημων στοιχείων».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top