0
Τα ταξίδια που κατά το παρελθόν είχε κάνει στη χώρα μας ο 31χρονος Βούλγαρος εκτελεστής του «Αυστραλού», Γιάννη Μακρή, ερευνούν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής. 


Στόχος να εξακριβώσουν εάν κάποιο απ’ αυτά είχε συμπέσει με κάποια άλλη δολοφονία, που έχει διαπραχθεί από «νοικιασμένο πιστόλι».  

Αυτή, άλλωστε, ήταν η «δουλειά» του 31χρονου σκληρού κακοποιού, ο οποίος παρά τις εξαντλητικές ανακρίσεις από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας δεν έχει «σπάσει».

Από την κατάθεση του φίλου του (σ.σ. δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, απλά ταξίδεψαν μαζί από τη Σόφια της Βουλγαρίας) προκύπτει πως κατά την παραμονή του στη γειτονική χώρα ο 31χρονος εκτελεστής έκανε προπονήσεις σε νόμιμα και αυτοσχέδια σκοπευτήρια. Από την ίδια μαρτυρική κατάθεση προκύπτει πως ο Βούλγαρος κακοποιός ζούσε πολυτελή βίο, παρότι δεν εργάζονταν.

Ένα άλλο στοιχείο που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, είναι τα καινούρια ρούχα με τα καρτελάκια, που εντοπίστηκαν στο δωμάτιό του. Το συγκεκριμένοι στοιχείο -σε συνδυασμό με την επιστροφή του στην Ελλάδα πέντε μήνες μετά τη δολοφονία Μακρή- οδηγεί τους αξιωματικούς του ΥΔΕΖΙ να ερευνήσουν το ενδεχόμενο εάν έχει υπογραφεί κάποιο νέο «συμβόλαιο θανάτου», το οποίο ετοιμάζονταν να εκτελέσει ο 31χρονος.

Τέλος, οι έρευνες για τον 35χρονο αδερφό του συνεχίζονται. Μάλιστα, έχουν προχωρήσει όλες οι διαδικασίες ώστε να εκδοθεί «ερυθρά αγγελία» στην Interpol, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει γι’ αυτόν ένταλμα σύλληψης σε κάθε συνεργαζόμενη αστυνομία του κόσμου.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top