0
Στην τελική ευθεία μπαίνει -όπως όλα δείχνουν- η εξιχνίαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου, αφού οι ανακριτικές αρχές κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτοποίηση και των τριών δραστών της επίθεσης.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League με τα αρχικά Δ.Μ. που μαζί με άλλα δύο άτομα νοίκιασαν το λευκό Polo, που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι τους στην Λάρισα και ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν εκ των αντιπροέδρων, έναν συνοδό του προέδρου της, έναν επώνυμο οργανωμένο οπαδό της και έναν εξωδιοικητικό παράγοντα.

Όπως αναφέρει το blog του Κυριάκου Θωμαΐδη dikisports.blogspot.com χαρακτηριστικά: «Η ταυτοποίηση έγινε με δύο ερασιτεχνικά video και με τις κάμερες ασφαλείας είτε της περιοχής που έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός είτε της Εθνικής οδού.  Το πλέον εντυπωσιακό στιγμιότυπο που καταγράφηκε στην επιστροφή των δραστών προς την Αττική, είναι η στάθμευση του αυτοκινήτου σε Sex Shop! Και οι τρεις επιβάτες επισκέφθηκαν το κατάστημα, αλλά δεν διευκρινίστηκε ακόμη αν αγόρασαν κάτι».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top