0
Δραστήριο μέλος της επαγγελματικής κοινότητας του Πειραιά, είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του στον Πειραιά.

Πρόκειται για τον κ. Νίκο Μαυρίκο, 50 ετών με καταγωγή από το Πορτ Σάιντ που δραστηριοποιείται στον εφοδιασμό της αγοράς και πλοίων με ποτά και καπνικά είδη για περισσότερα από 30 χρόνια.

Είναι πατέρας τριών παιδιών με μεγάλη δράση και προσφορά στο λιμάνι του Πειραιά, που ταξιδεύει συχνά για να ενημερώνεται για τις νέες τεχνολογίες που αφορούν σε τελωνειακά θέματα και προμήθειες πλοίων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο, όπου τον απήγαγαν βρισκόταν και η μητέρα του, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα απαγωγής. 

Ωστόσο, ο εξάδελφός του Νίκος Μαυρίκος, που μίλησε για τις συνθήκες της απαγωγής στην εκπομπή «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου, μεταξύ άλλων, διέψευσε τις πληροφορίες πως στο παρελθόν υπήρξε απόπειρα απαγωγής του επιχειρηματία και αποκάλυψε πώς  η δική του επιχείρηση ήταν εκείνη που κατά το παρελθόν είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης αλλά από… λάθος.


Δείτε το βίντεο:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top