0
«Θεωρώ ότι η διάταξη δεν ήταν κακή» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα στον Realm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, σχετικά με το επίδομα ενοικίου που οδήγησε στην παραίτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου.

«Σημασία έχει από εκεί και πέρα αν εμείς, ως άτομα πια, σε κρίσιμες περιόδους δεν το έχουμε ανάγκη, δεν υπάρχει λόγος να το παίρνουμε. Με αυτή την έννοια μπήκε το κριτήριο για την κ. Αντωνοπούλου και δεν νομίζω ότι πρέπει να απλωθεί διότι αύριο μπορεί να είναι μια άλλη κυβέρνηση και θα είναι άλλος υπουργός που πραγματικά θα το έχει ανάγκη.

Δεν βρίσκω ότι είναι κακό» είπε σχετικά με την επίμαχη διάταξη που αφορά την επιδότηση διαμονής σε εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς. Αν πραγματικά κάποιος δεν μπορεί οικονομικά, αλλά μπορεί πνευματικά να προσφέρει στο κράτος του δεν πρέπει να τον αποκλείουμε από την πολιτική ζωή του τόπου» είπε.

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις αποδοχές των βουλευτών εξηγώντας πως από τα 7.000 ευρώ του μισθού που παίρνει καταλήγουν πολύ λιγότερα στην τσέπη της.

«Εγώ είμαι βουλευτής. Η ονομαστική αξία του μισθού μου είναι 7.000 ευρώ. Στην τράπεζα μπαίνουν 4.400, δίνουμε χρήματα στο κόμμα και φτάνουμε στις 3.000 ευρώ, η υπόλοιπη φορολογία είναι άλλο ένα χιλιάρικο, πας στα 2.000 ευρώ. Αν σκεφτείτε και τις υποχρεώσεις των βουλευτών, διότι αντιλαμβάνεστε ότι όταν μια τοπική μου οργάνωση δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο εγώ θα συνεισφέρω και το απαιτούν κιόλας, όταν θα πάω σε μια εκδήλωση θα πάρω και λαχνούς, θα πληρώσω και το εισιτήριό μου, γενικά υπάρχει μια κοινωνική δράση λόγω της δραστηριότητάς μας. Άρα γίνεται πολύς ντόρος ειλικρινά χωρίς λόγο» τόνισε η κ. Καρακώστα.

«Θεωρώ ότι η διάταξη δεν ήταν κακή» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα στον Realm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, σχετικά με το επίδομα ενοικίου που οδήγησε στην παραίτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου.

«Σημασία έχει από εκεί και πέρα αν εμείς, ως άτομα πια, σε κρίσιμες περιόδους δεν το έχουμε ανάγκη, δεν υπάρχει λόγος να το παίρνουμε. Με αυτή την έννοια μπήκε το κριτήριο για την κ. Αντωνοπούλου και δεν νομίζω ότι πρέπει να απλωθεί διότι αύριο μπορεί να είναι μια άλλη κυβέρνηση και θα είναι άλλος υπουργός που πραγματικά θα το έχει ανάγκη. Δεν βρίσκω ότι είναι κακό» είπε σχετικά με την επίμαχη διάταξη που αφορά την επιδότηση διαμονής σε εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς. Αν πραγματικά κάποιος δεν μπορεί οικονομικά, αλλά μπορεί πνευματικά να προσφέρει στο κράτος του δεν πρέπει να τον αποκλείουμε από την πολιτική ζωή του τόπου» είπε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top