0
Το πάθος του για τη γυμναστική είναι γνωστό. Ακόμη και όταν ανέλαβε τον πρωθυπουργικό θώκο δεν παρέλειπε ποτέ να ασκείται είτε με το ποδήλατο είτε με το θρυλικό κανό του. 

«Και βέβαια θα συνεχίσω. Αυτό έλειπε, ένα ατύχημα, όσο σοβαρό κι αν ήταν, να αλλάξει μια αντίληψη και φιλοσοφία ζωής. Εμείς οι ποδηλάτες δεν το βάζουμε εύκολα κάτω», δήλωνε τον Απρίλιο του 2008 ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, λίγες ημέρες μετά το ατύχημά του με το ποδήλατο, το οποίο έγινε ανέκδοτο και αγαπημένο θέμα αρθρογράφων και σατιρικών εκπομπών. 

Πριν από λίγες ημέρες και ενώ βρισκόταν στην αγαπημένη του Σκιάθο για τις καλοκαιρινές του διακοπές είχε ένα νέο μικρό ατύχημα, με το κανό του αυτή τη φορά, όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το «Θέμα». 

Ενα ατύχημα που ευτυχώς δεν είχε τα αποτελέσματα του Απριλίου του 2008, όταν υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο και στον όγδοο θωρακικό σπόνδυλο στο ύψος της πλάτης, στην προσπάθειά του να φτιάξει εν κινήσει την αλυσίδα του ποδηλάτου του. Ωστόσο, μια μικρή λαχτάρα ο πρώην πρωθυπουργός την ένιωσε για τα καλά, όταν το hi-tech κανό του βρέθηκε στα βράχια. Η περιπέτεια του κ. Παπανδρέου ξεκίνησε όταν βρέθηκε στην παραλία Τρούλος της Σκιάθου. 

Είχε μόλις ολοκληρώσει τη συνέντευξή του στο CNN για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια και πήρε το αγαπημένο του κανό για να προπονηθεί. Συνεπαρμένος από τη νηνεμία της θάλασσας, ξεκίνησε να κωπηλατεί ανάμεσα στους λουόμενους πολλοί από τους οποίους τον χάζευαν όπως ανοιγόταν στα βαθιά. Κάποια στιγμή και ενώ κατευθυνόταν προς το Τρουλονήσι, το κανό με τον κωπηλάτη του βρέθηκαν στα βράχια. 

Το κανό αναποδογύρισε και ο Έλληνας πολιτικός βρέθηκε στη θάλασσα. Ο κ. Παπανδρέου κατάφερε να ξαναμπεί στο κανό και να συνεχίσει την προπόνησή του, η οποία, σύμφωνα με ανθρώπους που βρέθηκαν στην παραλία και τον παρακολουθούσαν, κράτησε τουλάχιστον μιάμιση ώρα. 
























loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top