0
Με 5.000 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, δεκάδες πράκτορες της CIA και του FBI και την ναυαρχίδα του 6ου Στόλου των ΗΠΑ στην Μεσόγειο, το σκάφος διοίκησης και ελέγχου αποβάσεων USS Mount Whitney, με ηλεκτρονικά συστήματα που μπορούν να «νεκρώσουν» ή να υποκλέψουν τις επικοινωνίες ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, θα αντιμετωπιστεί το μαζικό συλλαλητήριο των Μακεδόνων κατά της κυβέρνησης Τσίπρα για την εκχώρησης της Μακεδονίας μέσω της «συμφωνίας των Πρεσπών» με τα Σκόπια.

Με την κολοσσιαία δύναμη των δυνάμεων ασφαλείας (όσο δύο Συντάγματα Πεζικού), αλλά και αυξημένη ετοιμότητα μονάδων του ΕΣ όπως η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία στο Κιλκίς, που είναι ειδικευμένη στις αποστολές εσωτερικής καταστολής, θα επιδιωχθεί να αναχαιτιστούν με κάθε τρόπο οι διαδηλωτές από το να πλησιάσουν το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο και τον Α.Τσίπρα.

Χωρίς κεντρική εξέδρα και ομιλητές, αλλά με μαζικό πλήθος και πάθος, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ), ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία καθώς και ο Τηλεοπτικός Σταθμός ΒΕΡΓΙΝΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να διαδηλώσουν την αποφασιστικότητά τους να αντιπαλέψουν στα σχέδια σλαβοποίησης της Μακεδονίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Αν και αρχικά είχαν ανακοινωθεί τρεις παράλληλες εκδηλώσεις, στη διάρκεια παρουσίας του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στη ΔΕΘ, τελικά επικράτησε η άποψη να υπάρξει μία κεντρική μαζική εκδήλωση χωρίς εξέδρα και ομιλητές, με σημείο εκκίνησης (19:00) το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το Λευκό Πύργο και πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, την ώρα που στο βήμα θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός.

Η κυβερνητική απάντηση ήταν η απόφαση δημιουργίας «οχυρού» από τις δυνάμεις ασφαλείας και του Αμερικανούς πράκτορες και έλευση ακόμα και αμερικανικών πολεμικών πλοίων που βέβαια δεν έχουν καμία θέση σε μία εμπορική έκθεση.

Σκοπός και στόχος ο εκφοβισμός των Μακεδόνων πολιτών και η κατάδειξη από την κυβέρνηση ότι «Οι ΗΠΑ μας στηρίζουν στην συμφωνία των Πρεσπών».Απέναντι σε όλη αυτή την κολοσσιαία δύναμη εκατοντάδες πολιτιστικοί σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, μητροπολίτες και κληρικοί, επαγγελματικά, αθλητικά, εξωραϊστικά χριστιανικά σωματεία και σύλλογοι κλπ καλούν τα μέλη τους και τον ελληνικό λαό να προσέλθει στο συλλαλητήριο και να στηρίξει την Μακεδονία.

Από την ένταση και την έκταση της διαμαρτυρίας θα κριθούν πολλά. Οι Μακεδόνες έχουν στα χέρια τους το κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και γης και καλούνται να το υπερασπιστούν...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top