0
Μυστήριο εξακολουθεί να παραμένει ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη, με τους συγγενείς της άτυχης 44χρονης να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά της για το ότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι δολοφόνοι της.

Εννέα μήνες μετά το θάνατό της και η αγανάκτηση της οικογένειας της 44χρονης ξεχειλίζει. Αν και οι Αρχές υποστηρίζουν ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη ήταν αυτοκτονία, ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι πιστεύουν ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.

«Αν ήταν κάποια άλλη θα είχε πέσει όλος ο μηχανισμός να βρει τον δολοφόνο και σε μία ημέρα θα τον είχε στα σίδερα», υποστήριξε η οικογένεια στο Star.

Ερευνητές: Όλα δείχνουν δολοφονία

Μετά από δεκάδες αυτοψίες στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της άτυχης 44χρονης που εδώ και μήνες βρίσκεται σε μάντρα στη Λεωφόρο Αθηνών, οι ερευνητές της οικογένειας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η μητέρα των τριών παιδιών δολοφονήθηκε.

«Προκύπτει σαφέστατα ότι η υπόθεση δεν είναι απλή. Υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία παραπέμπουν σε μια ομαλή εξέλιξη του συγκεκριμένου συμβάντος. Αν ήταν μέσα η Λαγούδη και ήθελε να φύγει, οι πόρτες ήταν ανοιχτές, άρα μπορούσε να φύγει.

Λοιπόν εκεί υπάρχουν ερωτηματικά», λέει ο Αναστάσιος Δέδες, τεχνικός εμπειρογνώμονας της οικογένειας Λαγούδη.

Όσοι ασχολήθηκαν με την υπόθεση του θανάτου της άτυχης μητέρας επιμένουν ότι η Ειρήνη Λαγούδη το μοιραίο μεσημέρι είχε δώσει ραντεβού με τον ή τους δολοφόνους της.

«Δεν ήταν τυχαίο το ραντεβού εκεί. Δεν έγινε για κάποιο άλλο λόγο. Είχε προσχεδιάσει την ανθρωποκτόνο πρόθεσή του. Το συγκεκριμένο σημείο για να γίνει αποδεκτό ως τόπος συνάντησης από το θύμα πρέπει να υπήρξε πειστικότητα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του σημείου», λέει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκούρμπατσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε καταθέσεις από μάρτυρες κλειδιά ακόμα και τον Αύγουστο και αναμένεται να ανακοινώσει το πόρισμά του στο τέλος του μήνα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top