0
«Δεν το βλέπεις το στήθος που είναι τούμπανο εκεί πέρα, το βλέπω μόνο εγώ»;


Ο Νίκος Αποστολόπουλος βγήκε ζωντανά στον αέρα του Happy Day και παραλίγο να «χάσουμε» τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τουλάχιστον δύο φορές, μετά από «καυτές» ατάκες του γνωστού σχεδιαστή. 

Το θέμα συζήτησης είχε να κάνει με την αυστηρή κριτική που γίνεται στο Greece’s Next Top Model από τους κριτές στα κορίτσια που έχουν προχωρήσει σε κάποια αισθητική επέμβαση. 

Ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν ήθελε και πολύ: «Όλες αυτές οι εκπομπές για μοντέλα είναι άχρηστες. Εσύ πρέπει να κρίνεις αυτό που έχεις μπροστά σου, δεν μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν έχεις μπροστά σου και να λες ηθικολογίες. Ύστερα, συγγνώμη, στις περισσότερες αυτές επιτροπές οι σχεδιαστές ή μη είναι και gay. Αυτοί που μιλάνε με κάτι γυναικείες φωνούλες πειραγμένες, εμένα δεν με ενοχλεί; Που μιλάνε σαν γκομενίτσες! Να μην λένε για τις κοπέλες και τις ρίχνουν στα πατώματα», είπε ο γνωστός παρουσιαστής ενώ ήταν η Σταματίνα αυτή που έπεσε στα πατώματα με αυτά που είχαν ακουστεί στον αέρα.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εκρηκτική. Στο στόχαστρο του Νίκου Αποστολόπουλου μπήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Οι περισσότερες παρουσιάστριες πειραγμένα μπούστα έχουν, δεν τις έχεις δει; Στο My Style Rocks η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι πειραγμένη από πάνω έως κάτω… δεν είναι πρότυπο αυτή; Δεν το βλέπεις το στήθος που είναι τούμπανο εκεί πέρα, το βλέπω μόνο εγώ;», ρώτησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού επισήμανε ότι «Μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση!», ολοκλήρωσε την κουβέντα με συνοπτικές διαδικασίες.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top