0
Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ,  Δημήτρης Καμμένος προχώρησε σε μία απίστευτη δήλωση σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου αποκάλυψε πως υπάρχουν συζητήσεις ένωσης ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΕΛ.

Είναι η πρώτη φορά που έστω και πρώην στέλεχος της κυβέρνησης αποκαλύπτει κάτι τέτοιο δημόσια.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι εκτός της απορρόφησής τους από το ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη βιώσιμη λύση για τη πολιτική επιβίωση του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ, οι οποίοι μετά τη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας «τελειώσαν» πολιτικά και εκλογικά, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

«Οι ΑΝΕΛ θα διαλυθούν όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα βρίσκουν την ψήφο τους» εκτίμησε ο κ. Καμμένος.

Ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην αποκάλυψη ότι έχει συζητηθεί να κατέβουν οι ΑΝΕΛ σε κοινό ψηφοδέλτιο με τον ΣΥΡΙΖΑ για να διασωθούν. «Θα εξευτελιστούν και οι μεν και οι δε» σχολίασε. 

Επίσης αποκάλυψε πως η Κ.Παπακώστα μπήκε στην κυβέρνηση για να ψηφίσει το Σκοπιανό και γι' αυτό επιβραβεύτηκε και ως υφυπουργός.

«Οι ΑΝΕΛ ξεπούλησαν τη Μακεδονία για να πάρουν κι άλλες θέσεις στην κυβέρνηση» είπε

«Η δήλωση του Σκουρλέτη ότι δημιούργησαν θέση στην κυβέρνηση για την Παπακώστα επειδή στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών είναι ομολογία συναλλαγής για εθνικό ζήτημα» τόνισε 

Ενώ εκτίμησε πως ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιθανόν να βρει κάποιους βουλευτές από Ποτάμι ή τη ΚΙΝΑΛ για  να κρατήσει τη δεδηλωμένη και να περάσει τη συμφωνία.

«Πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για να διασωθεί το θέμα των Σκοπίων» σημείωσε ακόμα. 

Τέλος ανακοίνωσε επίσης ότι «μέσα στον μήνα θα έχουμε την ιδρυτική διακήρυξη του νέου μας φορέα». 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top