0
Μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στα στελέχη της 1ης Στρατιάς και τις οικογένειές τους, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σήμερα Δευτέρα στη θερινή ΛΑΦ του σχηματισμού.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα και θα περιλαμβάνει ξενάγηση στο μουσείο Κτηνιατρικής Ιστορίας, βράβευση των επιτυχόντων πρωτοετών φοιτητών και σπουδαστών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας καθώς και γεύμα προς τιμήν όλων των παρευρισκομένων.

Φέτος για πρώτη φορά στην εκδήλωση του σχηματισμού με πρωτοβουλία του Στρατηγού Διοικητή Δημόκριτου Ζερβάκη, έχουν κληθεί να παραστούν επιτυχόντες στις στρατιωτικές σχολές, παιδιά Λαρισαίων ιδιωτών μαζί με τους γονείς τους.

Ήδη γονείς με τους οποίους επικοινώνησε ο σχηματισμός για να τους προσκαλέσει, ανέφεραν χαρακτηριστικά με συγκίνηση πως δεν περίμεναν κάτι τέτοιο. »Ποτέ δε φανταζόμουν και δεν περίμενα να συμβεί αυτό» ανέφερε πατέρας επιτυχόντα. «Επικοινώνησαν από την 1η Στρατιά και μας προσκάλεσαν, για να βραβεύσουν τους μελλοντικούς τους συναδέλφους. Τι πιο τιμητικό για εμάς και τα παιδιά μας»!


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top