0
Μπορεί στο λιμάνι του κοσμοπολίτικου νησιού να φτάνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες λάτρεις του ελληνικού καλοκαιριού που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του διάσημου θερέτρου των Κυκλάδων, δυστυχώς, όμως, η κατηγορία αυτή ανήκει στη μειοψηφία.

Οι περισσότεροι από αυτούς που βάζουν πλώρη για το «νησί της αμαρτίας» ψάχνουν πράγματα πέρα από το απέραντο γαλάζιο και το έντονο night life που δεν σταματά πριν τις πρώτες πρωινές ώρες. Αναζητούν την απόλυτη λαγνεία μέσα στα ναρκωτικά, το «βρώμικο» σεξ και το ακόμα πιο βρώμικο χρήμα.

Το θέμα είναι να ξέρουν πού ακριβώς να τα αναζητήσουν όλα αυτά. Όχι ότι θα χρειαστεί να ψάξουν και πολύ…

Στη Μύκονο δίνει το «παρών» κάθε χρόνο η ελίτ του υποκόσμου. Μπράβοι – εκβιαστές, βαποράκια και συνοδοί πολυτελείας για κάθε γούστο και κάθε πορτοφόλι περιμένουν τα επόμενα θύματά τους.

Οι ταρίφες σε αριθμούς

Οι υπηρεσίες της Μυκόνου είναι πολλές. Τα ευρώ χιλιάδες. Και να πώς έχουν τα πράγματα. Όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη σωματική τους ακεραιότητα προσλαμβάνοντας επαγγελματίες σωματοφύλακες, θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι ο καθένας από αυτούς αμείβεται με 150 ευρώ ημερησίως.


Από τις «Σβετλάνες» στα top models

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, το κερδίζουν οι εξωτικές παρουσίες που κατακλύζουν το νησί για να προσφέρουν τις σεξουαλικές τους υπηρεσίες στους ευκατάστατους επιχειρηματίες και κληρονόμους από Ρωσία, Κατάρ, Ντουμπάι και άλλα κράτη στα οποία το χρήμα ρέει άφθονο.


Η κωδική τους ονομασία –αν μπορεί να θεωρεί μυστική με τόση… φήμη- είναι «Σβετλάνες».

Μιλάμε για δίμετρες καλλονές με καταγωγή από διάφορες χώρες, οι οποίες συχνάζουν στους ακριβούς χώρους ψυχαγωγίας, έτοιμες να σαγηνεύσουν τον επόμενο πελάτη τους. Δεν θα χρειαστεί καν να κάνουν το πρώτο βήμα, μιας και όλοι γνωρίζουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Οι κροίσοι θα στείλουν το μήνυμα με ένα βλέμμα και ύστερα από λίγα μόλις δευτερόλεπτα «ερωτικού παιχνιδιού» τα πρώτα κεράσματα και οι διαπραγματεύσεις θα αποτελέσουν γεγονός. Κι εδώ δεν υπάρχουν περιορισμοί, Όταν κάποιος πληρώνει μπορεί να απολαύσει μία, δύο, τρεις ή και περισσότερες γυναίκες μαζί. Το μόνο που μετρά είναι το χρήμα.

Το κόστος του πληρωμένου σεξ

Η ταρίφα των «Σβετλάνων» σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ξεκινά από τα 300 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και 1.500, ανάλογα τα προσόντα τους, την ώρα και τις… απαιτήσεις του πελάτη. Οι υπηρεσίες τους είναι δοκιμασμένες και για υψηλά στάνταρ. Αν πάλι κάποιος επιθυμεί κάτι φθηνότερο, υπάρχουν νεαρά μοντέλα (;) έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε όρεξη με αντίτιμο 150 ευρώ.

Οι τιμές ανεβαίνουν στην περίπτωση που οι διεθνούς φήμης επιχειρηματίες προτιμήσουν κάτι «ανώτερο» με τη σφραγίδα του top model.

Η συγκεκριμένη κατηγορία κερδίζει ανά συνεύρεση από 2.000 έως 3.000 ευρώ, με τα «έξτρα» προγράμματα να αξίζουν κατιτίς παραπάνω.


Τα κορίτσια αυτά θα τα βρεις μόνο πριβέ. Έχεις ακουστά το «δωμάτιο με τα παιχνίδια»;
Μιλάμε για ένα από τα πιο πριβέ clubs του νησιού στο οποίο για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να πληρώσεις αδρά. Η είσοδός σου, όμως, δεν σου εξασφαλίζει τα «καλύτερα κομμάτια». Τα πάντα εξαρτώνται από το πόσα χιλιάρικα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις στις ακριβές σαμπάνιες και στα ακόμα ακριβότερα γούστα δίπλα στα κορίτσια που είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε σου επιθυμία.


Οι γυναίκες που θα σε πλησιάσουν κοστολογούν τα προσόντα και τις all inclusive υπηρεσίες τους  το λιγότερο 2.000 ευρώ. Ξανθές, μελαχρινές, juicy ή με αυστηρές αναλογίες μοντέλου, όλες δηλώνουν εξπέρ στα σεξουαλικά παιχνίδια.

Μην περιμένεις, φυσικά, να συζητήσεις την τιμή με τις ίδιες. Μόλις έχεις πιει αρκετά και το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι ποια από όλες θα πάρεις μαζί σου, την εμφάνισή του κάνει ένας κύριος που δεν χρειάζεται να τον βρεις. Θα σε βρει εκείνος. Θα μιλήσει μαζί σου για τις τιμές και θα κλείσει το deal. Δεν έχει περιθώρια για «όχι». Η αρχή έγινε. Καλώς ήρθες στον θαυμαστό κόσμο του πληρωμένου έρωτα της Μυκόνου…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top