0
Ούτε το 1/4 των αποδοχών των συμβούλων (!!!) παρατρεχάμενων μετακλητών βοηθών των υπουργών και άλλων κολλητών και διευθυντών της κυβέρνησης, που παίρνουν πάνω από 2000 ευρώ/μηνα … για να λένε ότι για την τραγωδία φταίνε τα αυθαίρετα και η κλιματική αλλαγή.


Με τόσα θα συνδράμει η μητέρα πατρίδα τη σύζυγο και τα παιδιά του σμηναγού – ήρωα πιλότου και κατά τις αρχές – Γιώργου Μπαλταδώρου που έπεσε στο βωμό του καθήκοντος.

Με σύνταξη χηρείας μόλις 430 έως 460 ευρώ θα συνδράμει η μητέρα πατρίδα τη σύζυγο και τα παιδιά του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου που έπεσε στο βωμό του καθήκοντος. 

Ο ασφαλιστικός νόμος Κατρούγκαλου και των ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τα οικονομικά δεινά των Ελλήνων, δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανθρωπιάς και αναγνώρισης της θυσίας του αεροπόρου,  που είχε μόλις 12 χρόνια ασφάλισης και μισθό 1180 ευρώ.  

Μήπως θυμάστε τι έταζαν στη χήρα όταν έπεσε το αεροπλάνο του άνδρα της; Η κυβέρνηση αυτή λέει ψέματα και στον εαυτό της, αρκεί να καθίσει 4 χρόνια σε υπουργικές καρέκλες και ανάλογους μισθούς και προνόμια εξουσίας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top