0
Ο Παναθηναϊκός βιώνει έναν παραλογισμό δίχως τέλος, ο Αλαφούζος με τον Γιαννακόπουλο ανταλλάσσουν πεζοδρομιακές εκφράσεις χαμαιτυπείου, ο ένας θέλει να αγοράσει τζάμπα την ΠΑΕ κι ο άλλος ζητάει αρκετά, και η «Α» παρεμβαίνει στα γεγονότα υπερτονίζοντας μια ρομαντική παραδοχή, ότι η ομάδα που φοράει το τριφύλλι στη φανέλα είναι μεγαλύτερο μέγεθος κι από τον Αλαφούζο κι από τον Γιαννακόπουλο.

Να θυμηθούμε τι λέει και τι πράττει ο Γιάννης Αλαφούζος, προσπαθώντας να δώσουμε μία εξήγηση για τον λόγο που τα λέει:

Αρνείται να πληρώσει ένα ποσό 611.000 ευρώ για το νοίκι στη «Λεωφόρο» και μετακομίζει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που εν τέλει του στοιχίζει και περισσότερα. Αντιλαμβάνεται ότι ο Παναθηναϊκός αποδυναμώνεται αισθητά αν παίξει στο ΟΑΚΑ. Πέρυσι στη «Λεωφόρο» είχε 7.000 εισιτήρια κατά μέσο όρο. Φέτος μπορεί να έχει και λιγότερα, με συνέπεια η ομάδα να υποστηρίζεται από έναν όγκο οπαδών, μπορεί και λιγότερων από μία διαδήλωση για τη διάσωση της χελώνας «Καρέτα – Καρέτα». Στο ΟΑΚΑ, επίσης, γνωρίζει ότι η φύλαξη είναι τέτοια που δεν κινδυνεύει από τη μάζα, καθ’ ότι ο χώρος είναι καλά φυλασσόμενος. Είναι κι αυτό ένα σοβαρό ζητούμενο, όταν ο Γιαννακόπουλος στην ουσία προτρέπει τους φανατικούς να αναλάβουν «δράση» εναντίον του Αλαφούζου με εκφράσεις «δεν θα έχετε πού να σταθείτε, αηδίασε ο κόσμος».

Ο Αλαφούζος τον τελευταίο καιρό είχε δύο… εξαφανίσεις. Πρώτος εξαφανίστηκε ο Ταϊλανδός Πάιροτζ. Μετά, ο Βίκτωρας Ρέστης. Στην τελευταία γενική συνέλευση έβαλε ο ίδιος 20 εκατ. ευρώ κι έφτασε στο σύνολο τα 64 εκατ. ευρώ. Ο Πάιροτζ, δηλαδή ο Ρέστης, είχε πει ότι θα τα κάλυπτε εκείνος.

Στην κόντρα του με τον Γιαννακόπουλο, ο Αλαφούζος έχει υπεροπλία όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι. Έχει δικά του το ΣΚΑΪ, την «Καθημερινή», τον Σπορfm, ενώ ο Τράκης μόνο την «Πράσινη» και το onsports.gr και το newsbomb. Εύκολα μπορεί να κατηγορήσει με συνεχή ρεπορτάζ τον Γιαννακόπουλο ότι δεν πάτησε ποτέ στο γήπεδο της «Λεωφόρου» για ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά και να το «χοντρύνει», αφήνοντας υπονοούμενα για κάποια προσωπικά θέματα του Τράκη.

Να θυμηθούμε τι λέει και τι πράττει ο Τράκης Γιαννακόπουλος και γιατί: Λέει, λοιπόν, ότι αυτήν τη στιγμή έχει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο του Παναθηναϊκού μαζί του. Έχει μαζί του και τον Τσίπρα, και καλή μεταχείριση στα φάρμακα, ως εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων. Σου λέει, σου ζήτησα τον Παναθηναϊκό, συμφωνήσαμε να μου τον δώσεις, κι εκεί που είχαμε ετοιμάσει τους λογιστές και τους οικονομικούς, ήρθες την επόμενη ημέρα και ούτε καφέ δεν προλάβαμε να πιούμε και μου το ξέκοψες: «Δημήτρη, άλλαξα γνώμη». Και μόλις σου ζήτησα τα λεφτά από το νοίκι, πήρες τον Παναθηναϊκό και μετακόμισες στο ΟΑΚΑ. Και τι κατάφερες; Να σε βρίζει όλος ο κόσμος, η ομάδα ν’ αποδυναμωθεί, για πρωτάθλημα ούτε λόγος. Οπότε, αν επιμείνεις, θα σε διώξει ο κόσμος.

Τώρα, μιλάει η «Α» και απευθύνεται και στους δύο. Ξεκινάμε από τον Αλαφούζο. 

Γιάννη Αλαφούζε,

Κανείς δεν αμφισβητεί την «Παναθηναϊκοφροσύνη» σου. Πάντα έβλεπες τον Παναθηναϊκό δίπλα στα επίσημα. Ανέλαβες την ομάδα σε μία εποχή που όλοι οι λεφτάδες «Παναθηναϊκάρες» έστριβαν στη γωνία για να μην τους δει κανένα μάτι. Έβαλες πολλά χρήματα, κι αυτό δεν το αμφισβητεί ούτε ο ίδιος ο Τράκης, για να μην πάει ο Παναθηναϊκός σε διαδικασία διοίκησης Πρωτοδικείου.

Όμως, στο ποδόσφαιρο με συμβούλους τους Παναγόπουλους, τους Σωπήληδες, τον Γκαγκάτση και τον… Στραματσόνι στον πάγκο, πάλι καλά που δεν έπεσες στη Β΄ Εθνική. Ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης σε έσωσαν. Είναι αλήθεια ότι το προσπάθησες, αλλά ΑΠΕΤΥΧΕΣ, Γιάννη Αλαφούζε.

Κι αφού απέτυχες, και η λογική λέει ότι έπρεπε να φεύγεις, Γιάννη Αλαφούζε. Δεν γνωρίζουμε πόσα ζητάς για να εγκαταλείψεις τον Παναθηναϊκό, αλλά έπρεπε να είχες φύγει. Έμεινες, όμως. ΟΚ, είσαι ο Γιάννης Αλαφούζος, έχεις ένα κύρος στην ελληνική κοινωνία, έπρεπε να μείνεις στη «Λεωφόρο». Εσύ που έβαλες 64 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, έπρεπε να συμφωνήσεις να πληρώσεις τα 600.000, και να έδινες και 5.000 ευρώ παραπάνω στον Τράκη για καφέ, κρουασάν. Είναι λάθος που επέλεξες να πας στο ΟΑΚΑ.

Επί πλέον, Γιάννη Αλαφούζε, έπρεπε να θέσεις το ερώτημα και στον «φιλοκυβερνητικό» Τράκη: Πού είναι ο Πάιροτζ κι ο Ρέστης; Μήπως μαθαίναμε κι εσύ κι εμείς αν έγινε καμία δίκη χωρίς να το ξέρουμε και ο Βίκτωρας έμπλεξε πάλι…

Όλοι όσοι έζησαν τις μεγάλες στιγμές της ένδοξης ιστορίας του Παναθηναϊκού, σου λένε να ξανασυζητήσεις με τον Τράκη.

Τράκη Γιαννακόπουλε,

Τα 600.000 ευρώ που χρωστάει ο Αλαφούζος είναι μια τρίχα από τα… φρύδια σου. Αν ήθελε ο Αλαφούζος να σε πληρώσει σε 12 δόσεις, έπρεπε να του πεις σε 24! Και να τον έπιανες αγκαλιά… Παναθηναϊκή και να του έλεγες, «Γιάννη μου, εδώ είναι το σπίτι μας, δεν το κουνάμε από ’δώ, εδώ μεγαλουργήσαμε».

Αγαπητέ Τράκη, αν δεν έχεις μαζί σου την ΠΑΕ, τι να το κάνεις το ΟΑΚΑ; Διότι τώρα που έφυγε ο Αλαφούζος, μέτρα κι εσύ τις γρατζουνιές σου, αφού η Athens Alive θα επανεξετάσει την επιθυμία της να επενδύσει στο ΟΑΚΑ.

Τράκη, θα πρέπει να σε οδηγεί το πνεύμα του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου κι όχι το «εγώ» σου. Τόνισες στη συνέντευξή σου στο sdna ότι ο Ρέστης εξαφανίστηκε από τη ζωή του Παναθηναϊκού. Η «Α» ήταν το μόνο Μέσο που είχε γράψει ευθύς εξ αρχής ότι ο ζεν πρεμιέ Πάιροτζ ήταν «μπροστινός» του Βίκτωρα Ρέστη.

Και τώρα που το θυμηθήκαμε, Τράκη: Ρώτησες τον φίλο σου τον Γιωργάκη τον Τσίπρα, γιατί χάλασε το προξενιό με τον Πάιροτζ, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός προσωπικά ενδιαφέρθηκε ώστε ο Βίκτωρας (όχι ο δικός μας) να πάρει την ΠΑΕ για να μη «σκάσει» ο Παναθηναϊκός στα χέρια του και την «πληρώσει» στις εκλογές;

Τελειώνοντας, Τράκη, αντί ν’ αφορίζεις τον Αλαφούζο, κάτσε και μίλησε μαζί του για να βρείτε λύσεις. Διότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταδικάσει κι εσένα εκτός από τον Αλαφούζο…

ΥΓ.: Με τα 20 εκατ. ευρώ που έβαλε ο κυρ Γιάννης και με 8,4 εκατ. στα δύο χρόνια που θα παντελονιάσει από την ΕΡΤ, μπορεί να το ξανασκεφτεί, και με ένα sms στον Τράκη να του πει: «Αγαπητέ κύριε, δεν πουλάμε…».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top