0
Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.





Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Μετά από επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία μου επιβεβαίωσαν ότι 
αποφεύγοντας να δώσουν όλες τις λεπτομέρειες κόστους,όπως μου είπαν,διότι το σκάφος τουΥπουργού διαθέτει πολλά έξτρα, αξεσουάρ.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα φοβερό σκάφος του αμερικανικού ναυπηγείου
Grady White μοντέλο  Freedom 375 που φέρει το όνομα «JULESTOO» προφανώς το όνομα τουσκάφους προς τιμή της δεύτερης συζύγου του Υπουργού Ελενα Τζούλη και δικαίως το αποκαλούν το «ψαράδικο» των Βασιλιάδων διότι η τιμή του απαγορευτική για κοινούς θνητούς.

Το νέο σκάφος του υπουργού ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «φοράει» 3 εξωλέμβιες μηχανές Yamaha μοντέλο F350  5.3L V8 και για όσους γνωρίζουν… εάν δεν είσαι Βασιλιάς ή δεν έχεις ιδιόκτητα βενζινάδικα, τότε πρέπει να έχεις πολύ βαθιές τσέπες και γεμάτες με χιλιάδες ευρώ…!

Φυσικά για τους κοινούς θνητούς όλα αυτά άπιστα όνειρα στην Ελλάδα των Μνημονίων, με την αγορά να σέρνεται με τα capital controls, και μαζί την κακιά μας μοίρα, αποτέλεσμα των πολιτικών απατεώνων, όσο για την αγορά του σκάφους κανένας Έλληνας δεν μπορεί να διαθέσει 750.000 Δολ. για αγορά σκάφους με κλειστές τις τράπεζες, μόνο ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μπόρεσε…το πώς είναι άλλη συζήτηση…!

Ενδεικτικά το μέγεθος δαπάνης του ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ μόνο για καύσιμα του σκάφους του είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 2.200 ΕΥΡΩ  για κάθε γέμισμα ντεπόζιτου.  Διότι το ντεπόζιτο που διαθέτει το σκάφος του Υπουργού με βάση τον κατασκευαστή είναι 1.211 ΛΙΤΡΑ Βενζίνης.

Κάποια στιγμή ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ θα πρέπει να πάψει να κρύβεται και να λογοδοτήσει ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και δεν είναι μόνο το νέο σκάφος, είναι πάρα πολλά άλλα.

Φυσικά ο σούπερ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ υπεύθυνος για το ΣΔΟΕ, και γνωστός ως «Πανήγυρο-κυνηγητής» ή εξολοθρευτής ΚΑΣΤΑΝΑΔΩΝ δεν τολμάει να κάνει ούτε καν τυπικό έλεγχο στον καπετάν Παναή..!

ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ με κλειστές τράπεζες; Εάν και πού κόβει παραστατικά το «παλικάρι» – 
αγωνιστής αντιμνημονιακός Πάνος Καμμένος για κάθε «γέμισμα» βενζίνας στα ντεπόζιτα  του  
σκάφους του;

Εάν το καύσιμο το προμηθεύεται από τον στρατό τιμής ένεκεν.

Εάν διαθέτει ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στην χώρα; Και από ποια υπηρεσία;

Τι σημαίας σκάφος είναι; Ποιος ο Λιμένας και ο αριθμός Νηολογίου;

Ποιος ο Λιμένας μόνιμου ελλιμενισμού του, διότι δεν διέκρινα και πολλά στοιχεία στο σκάφος….. σαν να ήταν καλυμμένα….κρυφά….όπως κάνουν τα λαθρομεταναστευτικά σκάφη

Πως έχει προμηθευτεί ΔΕΚΠΑ; ΝΟΜΙΜΑ;

Το Τελωνείο έχει ελέγξει την καταβολή του ΦΠΑ (πραγματική) στην αξία αγοράς (εκτελωνισμό) η έχει απαλλαγεί ένεκα ΝΕΠΑ δηλωμένο ως επαγγελματικό ψαράδικο…ο καπετάν Παναής….!!
 
ή μήπως το δηλώνει  tender “Iliatoras of London” και όλα στο αέρα….διότι τότε θα πέσει πολύ γέλιο….! 
Εάν δηλώνει απόπλου και κατάπλου τα ταξίδια που κάνει ή τα κάνει στην μαύρη; Και αδήλωτο καύσιμο;

Είναι ασφαλισμένο και ποιος πληρώνει την ασφάλεια και πού; Που το έχει δηλωμένο, σε εταιρεία αλλοδαπή ή ΝΕΠΑ φαντάζομαι; Την εταιρεία ποιος την εκπροσωπεί;

Σε ποιον έχει δώσει πληρεξούσιο για να το διαχειρίζεται, χειρίζεται, χρησιμοποιεί,συντηρεί και εκπροσωπεί η εταιρεία;Εκτός και εάν το πιάνει στην «μαύρη» το σκάφος με αδήλωτους επιβαίνοντες επειδή τυγχάνει το άτομο να είναι υπουργός άμυνας λέω μήπως…..

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top