0
Σε μία εντελώς ξεδιάντροπη δήλωση προέβη η εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας της Φουρέιρα προκειμένου να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, που προέκυψαν μετά την προκλητική φωτογράφισή της με το σήμα του Αλβανικού αετού.


Πιο συγκεκριμένα, η Λία Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα της Φουρέιρα από την Panik Records υποστήριξε, μεταξύ των άλλων, ότι “Το σύμβολο που έκανε με τον Αλβανό εκπρόσωπο είναι από την Αλβανική Σημαία. Είναι το σύμβολο της χώρας, στην οποία έχει γεννηθεί και τίποτα παραπάνω.”.

Για να προσθέσει αμέσως μετά:

“Το ίδιο σύμβολο το έχει κάνει στο παρελθόν η Rita Ora και η Dua Lipa που έχουν επίσης Αλβανική καταγωγή. Δεν έχει κάτι κακό η σημαία μιας χώρας. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει θέμα. Έχει φωτογραφηθεί και με άλλους εκπροσώπους χωρών. Είναι κακό για την χώρα μας να ακούγονται τέτοια πράγματα και να φαινόμαστε ρατσιστές.”.

Πρόκειται για μία απαράδεκτη δήλωση, που είναι πιο προκλητική και από την ίδια την φωτογράφηση της Φουρέιρα. Διότι η αδιάβαστη και επιπόλαια εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας όφειλε να γνωρίζει ότι το πρόβλημα δεν είναι η σημαία της Αλβανίας, αλλά το γεγονός ότι η αναπαράσταση του Αλβανικού αετού με τα χέρια είναι το σύμβολο των σκληρών Αλβανών εθνικιστών και του Αλβανικού αλυτρωτισμού. Οι τελευταίοι στρέφονται εναντίων της Ελλάδος αλλά και άλλων Βαλκανικών λαών, ζητώντας να δημιουργηθεί η Μεγάλη Αλβανία, με την προσάρτηση στην σημερινή Αλβανική επικράτεια περιοχών της Ελλάδος μέχρι και την Πρέβεζα (αυτό που ονομάζουν Τσαμουριά), περιοχών της FYROM, όπως το Τέτοβο και το Γκόστιβαρ, ολόκληρο το Κοσσυφοπέδιο κλπ.

Από εκεί ακριβώς προκύπτει το πρόβλημα με την προκλητική φωτογράφηση της Φουρέιρα, κάτι που έπρεπε να γνωρίζουν και να έχουν προλάβει τόσο τα στελέχη της δισκογραφικής Εταιρίας της από την Αθήνα, όσο και η υπεύθυνοι της Κυπριακής αποστολής στην Eurovision από την Λευκωσία.

Οι δηλώσεις της κας Παπαδοπούλου, που έγιναν στο Star.gr, κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top