0
Η Τζίνα Αλιμόνου αναδείχθηκε κέρδισε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει εναντίον της ο επιχειρηματίας Παύλος Βαρδινογιάννης, με την οποία ζητούσε ν' αναλάβει αυτός την επιμέλεια των παιδιών τους καθώς βρίσκονται ανάμεσα σε μια θυελλώδη δικαστική διαμάχη.


Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών αναγνώρισε ότι η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ανήκει προσωρινά στη Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία επιδίκασε συνολική μηνιαία διατροφή, για την ίδια και τα τέκνα της, ύψους 34,500 ευρώ.

Με την ίδια απόφαση όρισε ότι το ποσό τη διατροφής θα δίδεται απευθείας στη μητέρα που έχει την επιμέλεια των παιδιών, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ απέρριψε ως πλήρως αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού από τον εν διαστάσει σύζυγό της.


Μάλιστα, ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης προς αποφυγή ερίδων και τεταμένων καταστάσεων που θα απέβαιναν σε βάρος των παιδιών και να μετακομίσει σε άλλη κατοικία.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα, καθώς και δύο 15ήμερα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Όταν θα βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες μέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Τζίνα Αλιμόνου θα παραμείνει στην κατοικία της Φιλοθέης όπως ακριβώς είναι, με όλον τον εξοπλισμό που διαθέτει το σπίτι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διατροφή, το δικαστήριο αποφάσισε ότι το ύψος της για τη μεγάλη κόρη θα είναι 8,000 ευρώ τον μήνα, ενώ για το καθένα από τα τρίδυμα, 7,500 ευρώ.

Τέλος, 4,000 ευρώ μηνιαίως θα εισπράττει η κ. Αλιμόνου μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει οριστικά η αγωγή διαζυγίου της με τον κ. Βαρδινογιάννη.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top