0
Σε μια ευθεία απειλή κατά του Ελληνισμού προχώρησε ο Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα διπλασιάσει την Τουρκία μέχρι το 2023. 



Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Φυσικά κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο εις βάρος Ελλάδας και Κύπρου.

Μιλώντας σε βουλευτές του κόμματός του ΑΚΡ ο Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία μεγάλωσε 3,5 φορές τα τελευταία χρόνια και τόνισε πως «μαζί θα κάνουμε αυτή τη χώρα δύο φορές πιο μεγάλη μέχρι το 2023».

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν όσο πλησιάζει η 24η Ιουνίου θα αυξάνει την προεκλογική ένταση και τις υποσχέσεις για... οθωμανικά μεγαλεία. Είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει και μείζονα επεισόδια στο Αιγαίο για να συσπειρώσει τον τουρκικό λαό γύρο από το πρόσωπό του.

Αναφερόμενος στην άκαμπτη στάση βουλευτών έναντι της απόπειρας πραξικοπήματος και της τρομοκρατικής απειλής είπε:

«Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας χρειάζεται να συνεισφέρουμε όλοι κοινοβουλευτικοί και μη. Θα συμμετάσχουμε στη μεγάλη σύνοδο του κόμματός μας και πρέπει να είναι εκεί και οι φίλοι μας.

»Πρέπει να ανακαλέσουμε στο καθήκον τους φίλους μας, σας καλώ όλους να είστε έτοιμοι για το καθήκον με όλη σας την ενέργεια. Μαζί μεγαλώσαμε την Τουρκία 3,5 φορές στα τελευταία 16 χρόνια. Μαζί και πάλι θα διπλασιάσουμε την Τουρκία μέχρι το 2023», είπε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top