0
Το Power Of Love το πήγε σε άλλο επίπεδο με το νέο παίκτη που μπήκε στο σπίτι και θα κάνει την εμφάνισή του στο επεισόδιο της Δευτέρας.


Όπως αποκάλυψαν τα... λακωνικά του Twitter, πρόκειται για τον Σωτήρη Τραχάνη, ο οποίος έχει κάποιο... κόλλημα με τον Νίκο Οικονομόπουλο.


Κάτι που δεν κρύβει ο ίδιος, καθώς έχει δώσει ακόμη και συνέντευξη στην πατρίδα του στο PatraEvents.gr, όπου έχει μιλήσει σχετικά, αποκαλύπτοντας οτι μέχρι και η γιαγιά του τραγουδιστή τον έχει μπερδέψει, κάνοντάς του παράπονα γιατί δεν την πήρε τηλέφωνο.


Ας ξεκινήσουμε από το πασιφανές, αφού είσαι ίδιος ο Νίκος Οικονομόπουλος. Πως συμβαίνει αυτό;

«Να ξεκαθαρίσω από την αρχή πως με τον Νίκο, δεν έχουμε κάποια συγγένεια γιατί και αυτό το έχω ακούσει. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου, το ύψος μου και η σωματική μου διάπλαση είναι από τα περίεργα της φύσης. Τα μαλλιά του τραγουδιστή που είναι ένας από τους αγαπημένους μου αρέσουν, οπότε λέω μια μέρα «θα τα κάνω και εγώ».


Στην Πάτρα όσο και να σε γνωρίζουν σε έχουν μπερδέψει με τον τραγουδιστή. Πολλές φορές μάλιστα και εμείς στα ΜΜΕ έχουμε πέσει στην παγίδα και έχουμε μιλήσει για τον Οικονομόπουλο στην Πάτρα ενώ ουσιαστικά ήσουν εσύ που έπινες καφέ με την παρέα σου. Πες μας τι γίνεται όταν περπατάς στον δρόμο.
«Με κοιτάνε, με πλησιάζουν, με ρωτούν αν είμαι ο Νίκος Οικονομόπουλος. Οι περισσότεροι είτε απογοητεύονται που δεν είμαι τραγουδιστής είτε όχι μου ζητούν να βγάλουν φωτογραφία και με μεγάλη μου χαρά το αποδέχομαι. Με την ευκαιρία θα σας πω πως ακόμα και η ίδια η γιαγιά του Νίκου Οικονομόπουλου με μπέρδεψε την οποία πριν αρκετό καιρό την συνάντησα τυχαία και με φίλησε και με ρωτούσε γιατί δεν την πήρα τηλέφωνο αφού ήρθα Πάτρα. Μετά τις πρώτες στιγμές αμηχανίας της εξήγησα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top