0
«Εδραιώνεται έτι περαιτέρω η πεποίθησή μου, ότι προφανώς ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική (δολοφονική) ενέργεια» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Τεχνικός Σύμβουλος, της οικογένειας Λαγούδη, Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α, Ανδριανός Γκουρμπάτσης σε γραπτή του δήλωση που απέστειλε στο sinidisi.gr με αφορμή την ανεύρεση πελματικού αποτυπώματος στον ουρανό του μοιραίου αυτοκινήτου, που φαίνεται να ανήκει στην άτυχη 44χρονη. 



Το αποτύπωμα βρέθηκε από τον έτερο Τεχνικό Σύμβουλο της οικογένειας Αναστάσιο Δέδε.

Η δήλωση του Ανδριανού Γκουρμπάτση

«Μετά και το τελευταίο στοιχείο που είδε μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα το πελματικό αποτύπωμα, που βρέθηκε από τον έτερο Τεχνικό Σύμβουλο κ. Αναστάσιο Δέδε, κατά την αυτοψία που διενήργησε στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη την 24-01-2018 και το οποίο, μεταξύ άλλων σημαντικών στοιχείων, δεν αναφέρεται στην έκθεση αυτοψίας της Ασφαλείας Αγρινίου, εδραιώνεται έτι περαιτέρω η πεποίθησή μου, ότι προφανώς ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική (δολοφονική) ενέργεια.



Από το αποδεικτικό αυτό στοιχείο, το οποίο, όπως εμφαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, βρέθηκε στον ουρανό του αυτοκινήτου και πιο αναλυτικά αμέσως πάνω από το πίσω δεξιό παράθυρο, δηλαδή το πίσω από τη θέση του συνοδηγού παράθυρο και σε μικρή απόσταση και πάνω από τα ύποπτα ίχνη επί του ιδίου παραθύρου (κρυστάλλου), που διαπίστωσα κι εγώ και αναλυτικά έχω αναφέρει στη σχετική έκθεσή μου, καταδεικνύει, κατά την άποψή μου, με σαφήνεια τα εξής:

α) Το πελματικό αποτύπωμα, στο σημείο και θέση που βρέθηκε με τη συγκεκριμένη μορφή, κατά λογική ακολουθία, το πιθανότερο – απομένει και επιβάλλεται να επιβεβαιωθεί και εργαστηριακά από τη ΔΕΕ / ΕΛΑΣ – έχει προξενηθεί  από μποτάκι που φορούσε η Ειρήνη Λαγούδη. Είναι δηλαδή συμβατό με αυτό και

β) Το ίδιο ως άνω αποτύπωμα προξενήθηκε, κατά την προσπάθεια των δραστών – αναφέρομαι στην έκθεσή μου για την ύπαρξη περισσοτέρων του ενός δραστών και τουλάχιστον δύο – να την μεταφέρουν αμέσως μετά την αυτοκατάσβεσή της φωτιάς από το κάθισμα του συνοδηγού, που πιστεύω και εξηγώ πως καθόταν και να την τοποθετήσουν στο πίσω κάθισμα, όπου ανευρέθη, κατά την αυτοψία της προανακριτικής αρχής. Ακριβώς κατά το χρονικό αυτό σημείο ανοίχθηκε η πόρτα του οδηγού, εξήλθε ο καπνός και δημιουργήθηκε η αιθάλωση στο επάνω μέρος του τελάρου αυτής της πόρτας και αμέσως επί του εξωτερικού τμήματος (αμαξώματος) του ουρανού του αυτοκινήτου.

Απομακρύνεται πλέον το ενδεχόμενο να προξενήθηκε το συγκεκριμένο αποτύπωμα, όπως και τα έτερα ύποπτα ίχνη που διαπίστωσα εγώ στο πίσω δεξιό παράθυρο και ειδικότερα επί του κρυστάλλου αυτού, όπως αναφέρω και αναλυτικά περιγράφω στη σχετική έκθεσή μου, στην προσπάθεια της Ειρήνης Λαγούδη να ανοίξει το παράθυρο. Και τούτο γιατί στο στάδιο αυτό, δηλαδή αμέσως μετά την αυτοκατάσβεσή της φωτιάς και τη μεταφορά και τοποθέτηση στο πίσω κάθισμα, η Ειρήνη Λαγούδη εκτιμώ ότι ήταν ήδη νεκρή, λόγω δηλητηρίασης εξ αιτίας εισπνοής μονοξειδίου του άνθρακα και ως εκ τούτου  είχε σταματήσει και η παραγωγή και επικάθιση αιθάλης (κάπνας) στον ουρανό, στα τζάμια και άλλα σημεία και υλικά (αντικείμενα) του αυτοκινήτου. Διαφορετικά θα είχαν καλυφθεί τόσο το ίδιο ως άνω πελματικό αποτύπωμα, όσο και τα ανωτέρω ύποπτα ίχνη και δεν θα ενευρίσκονταν στα συγκεκριμένα σημεία και θέσεις και με τη μορφή που ανευρέθησαν, από την επικάθιση αιθάλης, γεγονός που εν τέλει δεν συνέβη».

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης
Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της 44χρονης χήρας, μητέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 08.01.2018, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.


Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη… Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.

Από την πρώτη στιγμή, από την Αστυνομία υπήρχας διαρροές για αυτοκτονία. Ένα σενάριο που όμως η οικογένεια της γυναίκας δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα, παλεύοντας με όσα μέσα διαθέτει, να αποδείξει ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία.

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το κινητό της γυναίκας, παρά τις έρευνες. Και αυτό, είναι ακόμα ένα στοιχείο που σύμφωνα με την οικογένειά της «δείχνει» ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Γιατί δηλαδή κάποιος που έχει σκοπό να αυτοκτονήσει, να εξαφανίσει το κινητό του. Θυμηθείτε ένα σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top