0
Τα μάθαμε και δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, αλλά τελικά σε τούτη εδώ τη χώρα  όλα τα στραβά μπορούν να συμβούν ,στο βωμό της επανεκλογής κάποιων Πολιτικών ή ακόμα -ακόμα και στο βωμό των  προσωπικών και μόνο απόψεων …



Κλείνει και το ΚΕΕΔ;


Το να κλείσεις ένα Κέντρο εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων βασιζόμενος μόνο σε αριθμούς που ίσως επανδρώσουν τις Στρατιωτικές Μονάδες στα Σύνορα με προσωπικό που χρειάζεσαι άμεσα, δεν είναι επιλογή !

Το να μην κλείνεις ανενεργά και άχρηστα Στρατόπεδα επειδή πιέζουν οι Τοπικοί Άρχοντες και οι Πολιτικάντηδες είναι ατόπημα μεγάλου μεγέθους μην πούμε τίποτε χειρότερο !

Αν κάποιος πιστεύει στην Ελλάδα οτι οι Οπλίτες που δεν θα παρουσιαστούν στα ΚΕΝ θα πάνε στις Μονάδες πρώτης γραμμής  μάλλον δεν ξέρει τους  Παρατρεχάμενους ,Πολιτικάντηδες ,Απόστρατους και λοιπά τρωκτικά που λυμαίνονται τον χώρος της Άμυνας περι του ΥΠΕΘΑ !

Αλλά όμως όλα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν με τον Χρόνο και όταν καταλάβουμε ότι  όλα έγιναν στο πόδι ….Γιατί κανείς δεν πρόκειται ποτέ στην σημερινή Κυβέρνηση να πάρει μια σοβαρή απόφαση αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας έστω και  με προϋποθέσεις!


Όμως εκείνο που δεν μπορείς να μεταδώσεις είναι το Πνεύμα Μονάδος, είναι αυτό που κάνει  την διαφορά  και η απόφαση του Κλεισίματος του Κέντρου Εκπαιδεύσεως των Ειδικών Δυνάμεων είναι μια απόφαση που στερεί όλα αυτά από έναν Στρατό που πρέπει να χτίζει Μονάδες  και όχι  ένα Σύνολο Στρατευμάτων!



Όλοι όσοι έχουν Υπηρετήσει  στις Ειδικές Μονάδες  έχουν άλλο φρόνημα, άλλη Κουλτούρα, διαφορετικό πνεύμα επιθετικότητας  και έχουν τον Σεβασμό των Υπολοίπων και όχι τυχαία !

Αυτό διδάσκεται στο Κέντρο των Ειδικών Δυνάμεων από τους Εκπαιδευτές ,αυτό διδάσκεται γιατί οι Καταδρομείς ξεχωρίζουν παντού και δεν είναι όλα τα ίδια!


Ακόμη και μετά από την  Απόλυση οι Καταδρομείς έχουν το ίδιο πνεύμα, κρατούν τις φιλίες και έχουν τον ίδιο σεβασμό στους  Εκπαιδευτές ,για αυτό η επάνδρωση των Μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων γίνεται σε χρόνο ρεκόρ με άμεσα αποτελέσματα!

Ακούγεται οτι το ΓΕΣ ήταν σφόδρα αντίθετο στο Κλείσιμο του Κέντρο Εκπαιδεύσεως των Ειδικών Δυνάμεων …Τότε ποιοι ή ποιος πήρε μια τέτοια  Απόφαση;


Τι λέει ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ που προέρχεται από τις Ειδικές Δυνάμεις;  Αυτή η απόφαση Αρχηγέ πρέπει να αλλάξει άμεσα!!!

Να το πούμε σε απλά Ελληνικά να το καταλάβουν και όσοι δεν έχουν και το απλό μυαλό του Πολεμιστή …Υπάρχει Σχολή Ειδικών Δυνάμεων στο Στρατό μας και δεν το ξέρουμε;


Την ώρα που οι Στρατοί ρίχνουν το Βάρος στις Αερομεταφερόμενες  ευέλικτες και Ειδικές Δυνάμεις εμείς Καταργούμε το Κέντρο εκείνο που  παίρνει Πολίτες και τους βγάζει Καταδρομείς αντί να το ενισχύσουμε ;

Που το πάμε τελικά ;

Στην Κύπρο οι Τούρκοι έκαναν σκοποβολή στους νέους Οπλίτες της ΕΛΔΥΚ που μόλις είχαν αποβιβαστεί στο νησί …Αντίθετα οι Καταδρομείς τους είχαν λιανίσει παντού και η Σφαγή των Τούρκων Αλεξιπτωτιστών , διδάσκεται στα Σχολεία των Καταδρομών όλου του Κόσμου!

Σχόλιο :Μαζευτείτε όσο είναι καιρός γιατί ο Πόλεμος και ο Διάβολος έχουν κοντά ποδάρια….Αλλάξτε για όνομα του Θεού νοοτροπία όσο έχουμε ακόμη καιρό!

Είμαστε με τα σωστά μας όταν οι Οπλίτες που έχουν επιλεγεί για τις Ειδικές Δυνάμεις ένας μέρος που θα παρουσιαστούν ν είναι και η Λάρισα  που στο Τεχνικό ή στην Στρατιά;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top