0
Δεν πίστευαν στα μάτια τους τρεις ερασιτέχνες ψαράδες από την Ηλεία όταν στην διάρκεια του ψαρέματος στο Ιόνιο συνάντησαν μεσοπέλαγα δύο αγριογούρουνα να κολυμπούν δίπλα από τη βάρκα τους.

Οι ερασιτέχνες ψαράδες τραβούσαν συρτή αναζητώντας συναγρίδες στην περιοχή του Κυλλήνιου Κόλπου, όταν ξαφνικά έκπληκτοι αντιλήφθηκαν τα δύο αγριογούρουνα να πλέουν δίπλα τους μέσα στο νερό.

«Νομίσαμε ότι ονειρευόμαστε… Κάναμε τον σταυρό μας και πλησιάσαμε κοντά τους. Τα δύο ζώα κολυμπούσαν ανοιχτά περίπου δύο ναυτικά μίλια από την ακτή. Φαίνονταν να είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους. Σταματήσαμε το ψάρεμα και σιγά – σιγά με την βάρκα, αρχίσαμε να τα βοηθούμε προκειμένου να στραφούν προς την ακτή. 

Μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να βγουν έξω. Εκεί μάθαμε ότι ανήκαν σε φάρμα ιδιώτη και ότι είχαν μπει μέσα στη θάλασσα επειδή φοβήθηκαν κάποια σκυλιά που τα κυνήγησαν. Μάλιστα ήρθε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της φάρμας, τα μάζεψε και μας ευχαρίστησε», είπε στο apokalypseis.com ένας εκ των τριών ψαράδων και πρόσθεσε χαριτολογώντας:

«Ευτυχώς που οι φωτογραφίες και το βίντεο που τραβήξαμε αποτελούν το αποδεικτικό υλικό της αναπάντεχης συνάντησής μας. Διαφορετικά θα μας έλεγαν ότι έχουμε καπνίσει κάποιο από τα ''βαριά'' και φημισμένα τσιγάρα της περιοχής μας». 




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top