0
Με τον τρόμο ζουν οι κάτοικοι τις τελευταίες μέρες στην Ακρόπολη και την περιοχή του Φιλοπάππου, εξαιτίας μιας συμμορίας Πακιστανών που επιτίθεται με μαχαίρια σε περαστικούς.


Συγκεκριμένα, μία συμμορία δέκα ατόμων επιτέθηκε το βράδυ του Σαββάτου εναντίον μίας παρέας έξι νεαρών αγοριών και κοριτσιών και αφού τους λήστεψαν, μαχαίρωσαν έναν 19χρονο που προσπάθησε να αντισταθεί με αποτέλεσμα ο ίδιος να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής, ένα ζευγάρι δέχτηκε επίθεση στη Ρωμαϊκή αγορά στο Μοναστηράκι. Ειδικότερα, δύο δράστες, σύμφωνα με την κατάθεση των θυμάτων, βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο ληστές που υπό την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν χρήματα. 

Όταν ο 23χρονος προσπάθησε να αντισταθεί, του επιτέθηκαν με μανία και άρχισαν να τον ξυλοφορτώνουν, κλέβοντας τελικά τα χρήματα τόσο του ίδιου, όσο και της 19χρονης συντρόφου του.

Η αστυνομία μετά τις δύο επιθέσεις αναζητά τουλάχιστον πέντε άτομα πιθανότατα από το Πακιστάν.
Σύμφωνα με πηγές του «Ελεύθερου Τύπου»  ορισμένοι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από τους δράστες και βρίσκονται κοντά στη σύλληψή τους.

«Πρόκειται για μία ομάδα που είναι ιδιαίτερα βίαιη και επικίνδυνη, που δεν διστάζει να επιτεθεί ακόμη και για λίγα χρήματα, με μανία σε άτομα τα οποία βρίσκονται σε απομονωμένα σημεία, τα οποία επιλέγουν μετά από σύντομη παρακολούθηση», λένε στον Ε.Τ. αστυνομικοί που ασχολούνται με τις έρευνες και βρίσκονται μία ανάσα από τους δράστες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εξετάζουν την ύπαρξη βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που έχουν κάνει τις συγκεκριμένες επιθέσεις σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top