0
Απίστευτες είναι οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Δυστυχώς όσο περνάει η ώρα, φαίνεται το βατερλό του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ-ΥΠΕΞ με θύματα τους άτυχους Έλληνες στρατιωτικούς.



Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες στρατιωτικές πηγές που επικαλείται το meaculpa.gr αλλά και πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οικείοι του ενός Έλληνα στρατιωτικού, η απαγωγή των δύο στελεχών συνέβη ως εξής:

Κατά πρώτον, δεν ήταν σε περίπολο – έχει γραφτεί και διασταυρώνεται πανταχόθεν!

Ο λοχίας, πολύ «παλιός» στη μονάδα και γέννημα-θρέμμα της Ορεστιάδας είχε πάρει τον «νέο» ανθυπολοχαγό, που πρόσφατα μετατέθηκε στην Ταξιαρχία «Ρίμινι», για να του «δείξει τα κατατόπια» σε μια πολύ «περίεργη» περιοχή ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το τριεθνές.

Τα δύο στελέχη επέβαιναν σε τζιπ του ΕΣ – το οποίο επίσης βρίσκεται σε τουρκικά χέρια – και πήγαιναν από τη Βύσσα προς τις Καστανιές.

Η ενέδρα των επίλεκτων «Μπορντό Μπερελί», που μετά το πραξικόπημα έχουν καταστεί μια μονάδα προσωπικά αναφερόμενη στον Τούρκο πρόεδρο, εκδηλώθηκε στην περιοχή της Βύσσας και σε ελληνικό έδαφος – πέραν πάσης αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.

Όπως επισημάνθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ του meaculpa, το περιστατικό ήρθε ως κορύφωση δυο εβδομάδων πολύ υψηλής έντασης στον Έβρο, που συνάδει με τα τεκταινόμενα σε Αιγαίο και Κύπρο.

Έλληνες αγρότες, αλλά και στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι σε σημεία που μπορούν Τούρκοι κομάντος εισέρχονταν τελευταία εκατοντάδες μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, σημειώνονται «εμπλοκές» με «γαλλικά» με Έλληνες πολίτες!

Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει ότι σε τουρκικά χέρια βρίσκεται το τζιπ, ο ασύρματος και ο οπλισμός των Ελλήνων στρατιωτικών – κάτι για το οποίο δεν έχει ακουστεί τίποτα από επίσημα ελληνικά χείλη.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι δύο απαχθέντες προέβαλαν αντίσταση – ως όφειλαν.

Σύμφωνα με τις χτεσινές πληροφορίες, δυστυχώς έχει ασκηθεί βία στους Ελληνες καθώς αντιστάθηκαν.

Ειδικά στον Στρατό Ξηράς, η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά – δύο Έλληνες, αξιωματικός και υπαξιωματικός, το όχημα και ο οπλισμός τους βρίσκονται στην Τουρκία ως πιόνια σε μια βρώμικη σκακιέρα.

Μένοντας μακριά από μικροπολιτικές προσεγγίσεις, από την ελληνική κυβέρνηση απαιτείται το μείγμα αλήθειας και αποτελεσματικότητας που θα φέρει τους δύο πίσω σώους και ασφαλείς το συντομότερο! Όλα τα άλλα θα τα συζητήσουμε με (περισσότερα και πιο επώδυνα) στοιχεία μετά.

Τι αναφέρει ο γνωστός διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος – Aπίστευτο βατερλό στα Μαράσια/Καστανιές του Εβρου

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΕ ΟΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ-ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ.. ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ-ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΛΠ..ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

2)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙ 19-20 ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΥΩΠΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΑ. ΕΠΙΕΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ «ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!’.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ….ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ . Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ «ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…».ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

3)ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΝΤΕΛΩΣ. ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ. ΕΔΩ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΑΝΕ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ’ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!! Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ…ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ.ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΓΗΤΕΥΣΗ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

4)ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ…(ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ-1. ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 54 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΑΝ «ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ Ι»..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ(ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ HUMAN INTELLIGENCE).ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΜΟΝΟ Ο Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ.ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top