0
Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν είναι οι Τούρκοι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες  ο Tούρκος στρατιωτικός εισαγγελέας μιλά για κατηγορίες για «απόπειρα στρατιωτικής κατασκοπείας» και «είσοδο σε στρατιωτική – απαγορευμένη περιοχή».


Όπως καταλαβαίνουμε, οι κατηγορίες είναι ιδιαίτερα βαριές και δείχνουν κλιμάκωση…

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κατέθεσαν στο τουρκικό στρατιωτικό δικαστήριο.

Τα κινητά τηλέφωνα των δύο Ελλήνων κατασχέθηκαν και εξετάστηκαν από τις τουρκικές αρχές.

Οι Τούρκοι μετέφεραν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Αδριανούπολη και δεν τους κράτησαν πλησίον του Συνοριακού Σταθμού Καστανιών, όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν σε αντίστοιχα συμβάντα γεγονός που έδειξε εξαρχής προς τα που θα κινηθούν…

Στελέχη της ιστορικής 3ης Μηχανοκίνητης ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι» είναι οι δυο στρατιωτικοί που συνελήφθησαν από την τουρκική περίπολο στην όριο γραμμή της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο, αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίεςπρόκειται για έναν ανθυπολοχαγό και ένα ΕΠ-ΟΠ Λοχία. Συνεχής είναι η ενημέρωση που παρέχεται και στις οικογένειες των στρατιωτικών.

Στο ελληνικό πεντάγωνο είναι συνεχείς οι συσκέψεις για την επισκόπηση των διαδικασιών επανόδου των δυο στελεχών του Στρατού Ξηράς που συνελήφθησαν στον Έβρο απο τουρκική περίπολο.

Στις συσκέψεις, στις οποίες συμμετέχουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Αρχηγός ΓΕΣ και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Oι Τούρκοι ήθελαν ομήρους… 

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top