0
Είναι ο άνθρωπος- σκιά του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ - Το εντυπωσιακό τατουάζ με τον δικέφαλο αετό που έχει “χτυπήσει” στην πλάτη του επισφραγίζει το σύνθημα «ΠΑΟΚ-θρησκεία» γύρω από το οποίο περιστρέφεται η καθημερινότητά του


Τον αποκαλούν το «θηρίο του Ιβάν» και όχι άδικα. Η σωματική διάπλαση του Βασίλη Σεμερτζίδη, του ανθρώπου-σκιά του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολιών για το λόγο που επιλέχθηκε σε αυτή τη θέση. 

Βέβαια την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας ανήμερο θηρίο αποδείχτηκε το αφεντικό του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης εισβάλλοντας μαινόμενος στον αγωνιστικό χώρο μετά την ακύρωση του γκολ της ομάδας του και έχοντας στη ζώνη του ένα περίστροφο. 


Η εικόνα του προέδρου μιας ευρωπαϊκής ομάδας να οπλοφορεί στο κέντρο του γηπέδου έχοντας δίπλα του θηριώδεις μαυροφορεμένους σωματοφύλακες έκανε τον γύρο του κόσμου. Με ύψος 1,95μ, βάρος 165κιλά και περίμετρο δικεφάλου 47 εκατοστά ο Βασίλης Σεμερτζίδης αποτελεί το “βουνό του προέδρου” με επιτελικό ρόλο στην ασφάλειά του. Το εντυπωσιακό τατουάζ με τον δικέφαλο αετό που έχει “χτυπήσει” στην πλάτη του επισφραγίζει το σύνθημα “ΠΑΟΚ-θρησκεία” γύρω από το οποίο περιστρέφεται η καθημερινότητά του.

Τις ώρες δηλαδή που οι μπάρες με τα βάρη στα γυμναστήρια και οι χιλιάδες θερμίδες πρωτεϊνών δεν συμβάλλουν στη διατήρηση του μυικού όγκου του, για τον οποίο ο ίδιος δεν δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος θέλοντας να αυξήσει περαιτέρω τις διαστάσεις της σωματοδομής του. 


Εκτός του body building ο 35χρονος  άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Ιβάν Σαββίδη έχει περάσει και από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και των πολεμικών τεχνών.

Ως αθλητής του kick boxing στην μεγάλη κατηγορία έδωσε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχοντας απέναντί του δυνατούς αντιπάλους αλλά και τα κιλά του, για τα οποία ο ίδιος δείχνει να μην επηρεάζεται καθόλου από τα πειράγματα των φίλων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις φαρμακερές ατάκες τους μάλιστα απαντά με χιούμορ: “Χαρίζονται 4 χαριτωμένα κιλάκια. Μόνο σοβαρές προτάσεις!”, όπως επίσης, “Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έφαγες παρά για κάτι που δεν έφαγες!”. Στο ίδιο χιουμοριστικό πνεύμα γράφει στην προσωπική σελίδα του στο facebook: “Αγάπη μου να φτιάξω κοτόπουλο με μπάμιες ή μοσχαράκι με μπάμιες;-Κοτόπουλο με μοσχαράκι!”, προσθέτοντας: “Σήμερα έχασα 800θερμίδες-Ελα ρε πώς;;;-Ξέχασα την μπουγάτσα στο λεωφορείο!”. 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top