0
Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας. Σχεδόν σε όλα τα καρτούν και τις παιδικές σειρές είμαστε με τους κακούς. 


Θα θέλαμε πάρα πολύ να πιάσει επιτέλους το Κογιότ το μπιπ μπιπ και να το κάνει πιλάφι. Φαντασιωνόμαστε τον Μπρούτο να κλέβει την Όλιβ από τον Ποπάυ και να του βάζει το σπανάκι εκεί που φαντάζεστε.

Πεθαίνουμε στην ιδέα ότι ο λύκος πιάνει τα τρία γουρουνάκια και τα κάνει κοντοσούβλι πριν τσιμπήσει και την Κοκκινοσκουφίτσα για επιδόρπιο. Γι’ αυτό άλλωστε είχαμε ετοιμάσει και κοτζάμ θέμα για το πώς θα τελείωναν 5 γνωστά καρτούν αν στο τέλος κέρδιζαν οι κακοί. 
Τώρα που σας ξηγηθήκαμε και καταλάβατε με τι παλιανθρώπους έχετε να κάνετε θα σας εξομολογηθούμε και την μοναδική αδυναμία μας. Τον μοναδικό καλό που συμπαθήσαμε στη ζωή μας. Ντρεπόμαστε που το λέμε, αλλά συμπαθούμε τα μάλα τον αστυνόμο Σαΐνη.


Ο ταλαίπωρος επιθεωρητής ο οποίος κάνει τη μια γκάφα μετά την άλλη, αλλά σώζεται διαρκώς από την ξινομούρα ανιψιά του την Πέννυ, είναι ο άνθρωπός μας.
Όπως θα θυμάστε εσείς τα λυκόπουλα που παρακολουθούσατε την σειρά, τον κακό που προσπαθούσε να εξολοθρεύσει τον αγαπημένο μας αστυνομικό, δεν τον είδαμε ποτέ. Στη σειρά είχαμε δει μόνο το χέρι του, τη σκιά του και τα μάτια του που λαμπίριζαν πιο πολύ και από εκείνα της συμπαθέστατης γατούλας του (πιο συμπαθητική και από την Ψιψινέλ του Δρακουμέλ).

Λίγα χρόνια μετά η απορία μας για το πώς είναι ο κακός, λύθηκε. Στην ταινία και στα βίντεο γκέιμς που έγιναν μετά, ο σατανικός Dr Claw αποκαλύφτηκε. Και ναι, το πρόσωπο του ήταν τόσο αντιπαθητικό και άσχημο όσο όλοι φανταζόμασταν. Για να πούμε την αμαρτία μας εμείς που δεν είχαμε δει την ταινία, τον ανακαλύψαμε από μια ανάρτηση της αγαπημένης μας σελίδας Νοσταλγοί ογδόντα Ενενήντα.

Αν δεν τον έχετε δει ποτέ ετοιμαστείτε ψυχολογικά. Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Αυτό είναι το πρόσωπο του περίφημου κακού του «Αστυνόμου Σαΐνη».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top