0
Μπορεί ν' ακούγεται σαν ψέμα είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό καθώς η κλοπή της… δεκαετίας έγινε στο Βόλο, τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς.


Κλέφτες έβαλαν στόχο το σπίτι ενός ηλικιωμένου Βολιώτη και του αδερφού του στην πολυκατοικία όπου διαμένουν στην οδό Αργοναυτών στην παραλία του Βόλου όπως αναφέρει και το TheNewspaper.gr.

Ο ηλικιωμένος άντρας είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες αφαίρεσαν 1.300.000 ευρώ σε μετρητά και 400 χρυσές λίρες. 

Η λεία μοιάζει εξωπραγματική, όμως φαίνεται πως είναι αληθινή καθώς πρόκειται για ρευστοποίηση ομολόγου που έγινε λίγες εβδομάδες πιο πριν. 

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ποιος είναι το θύμα

Το θύμα είναι ο ευεργέτης του Βόλου Νικόλας Δεληγεώργης, ο οποίος έπεσε θύμα κλοπής το Σάββατο πριν την Πρωτοχρονιά, ημέρα κατά την οποία απουσίαζε στην Αθήνα με τη σύζυγό του, αφαιρώντας 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα, παραβιάζοντας την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το TheNewspaper.gr.

Τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε ένα δωμάτιο και επρόκειτο για δεσμίδες πεντακοσάευρων.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top