0
Δύο μόλις εβδομάδες μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο της Σύρου, όπου επιβάτες έμειναν εκτός της πτήσης για Αθήνα και τελικά όσοι ταξίδεψαν είδαν τις αποσκευές τους να… φεύγουν με το πλοίο, ένα νέο απίστευτο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αυτό.

Οι περισσότεροι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με την σημερινή πτήση από Σύρο για Αθήνα, έμειναν με την βαλίτσα στο χέρι να περιμένουν νέα έκτακτη πτήση…

Ο λόγος;

Με το αεροπλάνο αναχώρησε εκτάκτως η αποστολή της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, που ήταν στη Σύρο για το χθεσινό παιχνίδι με τον Φοίνικα, αλλά και κάποιοι λίγοι επιβάτες που δεν γινόταν να μην φύγουν καθώς είχαν ανταπόκριση πτήσεων για άλλους προορισμούς.

Οι υπόλοιποι (περίπου 20 άτομα) έμειναν στο αεροδρόμιο να περιμένουν, καθώς η εταιρεία τους ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη πτήση γι’ αυτούς.

Όπως ήταν αναμενόμενο η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την οργή των επιβατών που έμειναν εκτός, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από την εταιρεία, χωρίς βέβαια να πάρουν πειστικές απαντήσεις, παρά μόνο την διαβεβαίωση ότι το αεροπλάνο θα ξαναγυρίσει για να τους πάρει…

Μάλιστα κάποιοι κινήθηκαν προς το αεροπλάνο προκειμένου είτε να επιβιβαστούν είτε να εμποδίσουν την αναχώρησή του, ωστόσο με την παρέμβαση των αστυνομικών επέστρεψαν στο χώρο αναμονής.

Βέβαια, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς πέραν από τα έντονα παράπονα που εξέφρασαν στους υπεύθυνους της εταιρείας, μάζεψαν υπογραφές προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση κατά της εταιρείας και να διεκδικήσουν αποζημίωση για την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου έκαναν ότι μπορούσαν για να τους εξυπηρετήσουν κατά την αναμονή τους, προσφέροντάς τους κάποιο κέρασμα.

Τελικά, περίπου στις 15:30 (δηλαδή σχεδόν δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη αναχώρησή τους), το αεροπλάνο επέστρεψε για να τους παραλάβει και να αναχωρήσουν για Αθήνα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top