0
Δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του το φορτίο με τη μεγάλη ποσότητα αλβανικού χασίς που είχαν κρύψει μαζί με παράνομο οπλισμό τα καρτέλ ναρκωτικών από την γειτονική χώρα σε μια δασική περιοχή των Ιωαννίνων, με σκοπό να το παραλάβουν οι εγχώριοι συνεργοί τους.

Το μυστικό της υπαίθριας αποθήκης ναρκωτικών και οπλισμού στην δασική περιοχή της Χρυσόρραχης Πωγωνίου έφτασε εγκαίρως στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οι οποίοι οργάνωσαν άμεσα επιχείρηση και εντόπισαν την «καβάντζα», μέσα στην οποία κρύβονταν επτά ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 123 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 138 κιλών και 400 γραμμαρίων. Μαζί με αυτά, εντοπίστηκαν ένα «Καλάσνικοφ» με 20 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm στον γεμιστήρα και άλλα 528 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος, τα οποία κατασχέθηκαν. 

Το όπλο εστάλη στα εργαστήρια της υπηρεσίας Εγκληματολογικών ερευνών για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί και τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν και στις αλβανικές αρχές, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε σε παρανομίες που διαπράχθηκαν στο έδαφός τους. Οι εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όσων έχουν σχέση με τα ρυήματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top