0
Άλλη μια επιτυχία σημείωσε η ΕΛ. ΑΣ. καθώς εξάρθρωσε μια μεγάλη σπείρα ναρκωτικών. Συνέλαβε έναν αλλοδαπό σε πολυτελές διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε ποσότητα των 135 κιλών κοκαΐνης αλλά και το ποσό των 12.000 ευρώ.


Η αστυνομία αξιοποίησε πληροφορίες και έρευνα από παρακολούθηση. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση στο πολυτελές διαμέρισμα του αλλοδαπού διακινητή. 

Η εισβολή στο διαμέρισμα έγινε σε χρόνο ρεκόρ, με συνέπεια ο ύποπτος να πιαστεί κυριολεκτικά στον ύπνο και να βρεθεί με χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ένταλμα για εξονυχιστική έρευνα της πολυτελούς κατοικίας. Οι πληροφορίες που είχαν επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο, καθώς σε ειδικό χώρο βρέθηκε αποθηκευμένη η τεράστια ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 135 κιλών. 

Εικάζεται πως πρόκειται για το κύκλωμα που προωθεί ναρκωτικά σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες, στον κύκλο των οποίων κάνει θραύση η κοκαΐνη.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση. Από την πιθανή ομολογία του αναμένεται να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως και ονόματα συνεργατών, αλλά και πελατών.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top