0
Την βλέπουμε και την θαυμάζουμε κάθε απόγευμα στο «My Style Rocks». Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα κάθε φορά που κάνει την εμφάνισή της και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.


Είτε ως η απόλυτη ξανθιά φαντασίωση, είτε ως alter ego της Λάρα Κροφτ, η Αλεξάνδρα κάνει ανδρικό και γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί.

Η ίδια φυσικά έχει παραδεχτεί ότι διατηρεί σχέση και πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της που τυγχάνει να ασχολείται επαγγελματικά με την πλαστική χειρουργική.


Πρόσφατα μία φωτογραφία της ήρθε στο φως της δημοσιότητας και την δείχνει σε μία περίοδο πριν ολοκληρώσει κάποιες από τις διορθωτικές επεμβάσεις που έκανε τα τελευταία χρόνια.

Στην φωτογραφία διακρίνεται το πλούσιο μπούστο της, ήδη από εκείνη την περίοδο, και οι μικροαλλαγές εντοπίζονται κυρίως στο πρόσωπο. Η Αλεξάνδρα που ήταν ήδη κουκλάρα από τότε, είχε διαφορετικό χρώμα μαλλιών αλλά κάποιες διαφορές είναι εμφανείς.


Δείτε την φωτογραφία της και κρίνετε από μόνοι σας.


Φαίνεται πως στο «My Style Rocks» οι πλαστικές επεμβάσεις είναι ένα είδους χόμπι για κάποιες από τις παίκτριες, αφού θυμίζουμε πως και η έταιρη ξανθιά bombshell του παιχνιδιού, Ιωάννα Τούνη, έχει κάνει τα περασματάκια της από την καρέκλα του πλαστκού χειρουργού. Και το twitter δεν είχε χάσει ευκαιρία να το σχολιάσει.
















loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top