0
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στον αέρα της εκπομπής της, εξομολογήθηκε το περιστατικό που είχε ζήσει όταν ήταν στο δημοτικό με έναν επιδειξία. 


Η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα, από την άλλη, αποκάλυψε πως όταν ήταν και αυτή μικρή, ένας παππούς προσπάθησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά.

«Αυτό που συνέβη στην Ελένη Μενεγάκη, μου έχει συμβεί και εμένα. Όταν ήμουν μικρή, περπατούσα με την αδερφή μου στον δρόμο και σταματάει ένας κύριος με ένα μηχανάκι να μας ρωτήσει για μια οδό. Από τη μέση και κάτω δεν φορούσε κάποια πράγματα που έπρεπε να φοράει. Ήταν με ένα πολύ φαρδύ σορτσάκι που όλα… εξείχαν. Κι εκεί που εγώ δεν το είχα παρατηρήσει  και πραγματικά ξεκίνησα να του εξηγώ κατά που να πάει, μόλις έπεσε το βλέμμα μου εκεί, σοκαρίστηκα τόσο πολύ και ούτε θυμάμαι για πότε διακτινίστηκα. Ήμουν στο δημοτικό τότε, ήμουν μικρή», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα, από την πλευρά της, αποκάλυψε την δική της περίπτωση παρενόχλησης: «Εγώ έχω πέσει σε πολύ χειρότερη περίπτωση με έναν παππού στο δημοτικό, ο οποίος με στρίμωξε έξω από μια πολυκατοικία και μου ζήτησε να του δείξω τι νούμερο βρακάκι φοράω γιατί έμοιαζε, είπε, ο σωματότυπός μου με της εγγονής του και ήθελε να της πάρει δώρο. Και άρχισα να τρέχω…».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top