0
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ. ΑΣ. οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του δολοφόνου  της Δώρας Ζέμπερη. 


Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές στις 18.10.2017. 

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πρόκειται για τον ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗ Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, γεννηθέντα στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία. 



ΕΛ.ΑΣ.: Όσοι γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 9-5-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, της διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων και της ευχερέστερης ικανοποίησης της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476227 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

«Φταίει το στερητικό σύνδρομο – Δεν ήθελε να την σκοτώσει»

Φταίει το στερητικό σύνδρομο και η απουσία δικηγόρου… για τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο 58χρονος που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη. Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος τώρα φαίνεται να αλλάζει… ρότα.

Ο άνθρωπος που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη λέει πως δεν είχε πρόθεση. Ο δικηγόρος του, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 είπε ξεκάθαρα ότι αλλάζει στάση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του 58χρονου “αυτό το οποίο φέρεται να έχει ομολογήσει στην αστυνομία διαφέρει ουσιωδώς από αυτό το οποίο είπε σε μένα. Σε μένα είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση”.

Μάλιστα, όπως σαφώς υπαινίχθηκε ο δικηγόρος του 58χρονου η ομολογία έγινε υπό την πίεση των αστυνομικών και ενώ εκείνος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο.

“Έχει ομολογήσει στην αστυνομία χωρίς της παρουσία συνηγόρου, ένας άνθρωπος ο ποίος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο” ανέφερε ο δικηγόρος.

Το μαχαίρι και τα χτυπήματα

Μάλιστα όπως ανέφερε ο συνήγορος του 58χρονου πλέον φαίνεται ότι αμφισβητείται και το γεγονός ότι ο δολοφόνος χτύπησε 14 φορές με το μαχαίρι την άτυχη εφοριακό. “Αριθμός χτυπημάτων δεν αναφέρεται στην έκθεση του ιατροδικαστή” είπε ο συνήγορός του.





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top