0
Μετά τον σάλο που προκάλεσε το ποστάρισμα στο facebook του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα για την αλλαγή φύλου, οι διαχειριστές του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, έκριναν σωστό και... δημοκρατικό να το διαγράψουν, ή αλλιώς να το κατεβάσουν!


Ο Βασίλης Τσιάρτας, θέλοντας να εκφράσει την διαφωνία του, αντιδρώντας στην ψήφιση του νομοσχεδίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15 ετών (!), είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τί καμάρι θα κυκλοφορήσουν.

Υ.Γ.

Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα.



Η απάντηση του Βασίλη Τσιάρτα ήταν άμεση: Επιστρατεύθηκε μέχρι και το faceobook και κατέβασε την ανάρτηση που είχα κάνει. Αυτά που είπα ισχύουν και δεν αλλάζω τίποτα. Όσο και να το θέλετε δεν θα με φιμώσετε. Η κατακραυγή του κόσμου είναι μεγάλη και δεν την σταματάει τίποτα.



Σημειώνεται πως η πρόεδρος των Τρανς-του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνα Γαλανού είχε απειλήσει με μήνυση τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, η οποία με τη σειρά της είχε αναρτήσει στον δικό της λογαριασμό στο facebook:

Τα σχόλιά μου έχουν τελειώσει. Από εδώ και πέρα όποιος/α διανοείται ότι έχει δικαίωμα να κακοποιεί με ρατσιστικό λόγο μίσους τους τρανς ανθρώπους, θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο κύριος Τσιάρτας, ας αναζητήσει έναν καλό δικηγόρο.


Το... τελευταίο επεισόδιο μέχρι το... επόμενο σε όλο αυτό το θέμα, παίχτηκε το βράδυ της Κυριακής (8/10), με μία δήλωση σοκ του γνωστού ηθοποιού Βασίλη Μπιμπίλα, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, ευχήθηκε στον Βασίλη Τσιάρτα να κάνει φέρει στον κόσμο, ερμαφρόδιτα παιδιά!!!

Δείτε στο παρακάτω link:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top