0
«Εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά, ομοφυλόφιλα παιδιά. Να δούμε τότε τι θα κάνει, θα τα σκοτώσει;». 
Με αυτό τον τρόπο απαντά, μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης στον ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας στον Βασίλη Τσιάρτα και τις πρόσφατες δηλώσεις του, αναφορικά με το γεγονός ότι εγκρίθηκε από την επιτροπή της Βουλής η αλλαγή φύλου από τα 15 έτη.

«Θα τους επιβάλει να ζήσουν δυστυχισμένη ζωή, τι θα κάνει; Θα σκοτώσει τα παιδιά που έκανε;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ο κύριος Τσάρτας, δεν ξέρω αν το λέω καλά, μπέρδεψε το φυσικό, το αφύσικο, το ομοφυλόφιλο, το ερμαφρόδιτο, ίσως δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι το νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο είναι για τους ερμαφρόδιτους ανθρώπους, δεν είναι για τους gay ανθρώπους.

Τον κύριο αυτόν δεν τον ήξερα γιατί δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν ήξερα ποιος είναι, τώρα τον έμαθα! Λοιπόν αν ήθελε να γίνει γνωστός μέσο των εμπρηστικών του δηλώσεων, το κατάφερε! Ποιος του είπε του κ. Τσιάρτα ότι είναι φυσιολογικός; Τι είναι αυτό που καθορίζει το φυσιολογικό; Μόνο η φύση»!


Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως εγκρίθηκε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε το εξής: 


«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα». 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top