0
Χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για τις προκλητικές διαφημίσεις που έχουν προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία, ο κ. Απόστολος Βακάκης, ιδιοκτήτης των Jumbo επιτίθεται κατά του ελληνικού λαού χαρακτηρίζοντάς τον «κακομαθημένο λαό». 


Μετά την οργή του κόσμου και τις επιστολές των πολιτών κατά των προκλητικών διαφημίσεων, ο κ. Απόστολος Βακάκης μίλησε δημόσια και επέλεξε να χρεώσει ακόμα και την οικονομική ύφεση, στο λαό και όχι στους πολιτικούς. 

Μιλώντας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών για ζητήματα οικονομίας και όχι μόνο τόνισε ότι: «Η Ελλάδα πτώχευσε γιατί υπηρετεί πτωχευμένες ιδέες. Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό. Είμαστε κακομαθημένος λαός, γι' αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια. Είμαστε πάντα εκτός στόχων αλλά αν δει κανείς τι πολιτικές ακολουθούνται δεν είναι έκπληξη ότι είμαστε εκτός στόχων. Πάντα θα είμαστε αν δεν αλλάξουμε», καλύπτωντας πλήρως το πολιτικό status quo και επιρρίπτοντας όλες τις ευθύνες, δήθεν στη νοοτροπία του ελληνικού λαού. 


Ο «πολύς» Mr Jumbo πιστεύει δηλαδή ότι το μείζον πρόβλημα είναι η κουλτούρα, τα ήθη, οι αξίες και τα έθιμα του ελληνικού λαού και όχι το σάπιο σύστημα της διαφθοράς, της διαπλοκής, των πολιτικών, των νταβατζήδων της ενημέρωσης και των τραπεζιτών που επί σειρά δεκαετιών διάβρωσαν ότι υγιές υπήρχε στην Ελλάδα και έτρωγαν με χρυσά κουτάλια το βιός και τις απολαβές μισθωτών και συνταξιούχων. 

Το καταπληκτικό στην όλη ιστορία είναι ότι ενώ οι επιχειρήσεις του έχουν υπερκέρδη από αυτό το λαό που ο ίδιος χαρακτηρίζει «κακομαθημένο», εμφανίζεται να είναι και δυσαρεστημένος από την ελληνική αγορά λέγοντας: «Η Ελλάδα έχει πιάσει ταβάνι...», υπονοώντας ότι δεν έχει να λαμβάνει επιπλέον κέρδη από την Ελλάδα. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top